Příměstské letní plenéry

Příměstské letní plenéry

Adresa:

Praha 7, Park Stromovka

Termín: 13.7.2020 7.8.2020
Vstupné:

4.900

13čvc - 7srp celý den

Žánr: ostatní akce


Chceme, aby v našem programu bylo hodně dětského smíchu a radosti, proto máme připravený velkolepý program plný krásných zážitků pod vedením našich nejoblíbenějších lektorů. Hodně času trávíme pod širým nebem a užíváme si prázdnin! I když je tábor zaměřený na malování a kreslení, tak nebudeme jen sedět! Čeká nás spousta her, soutěží a dobrodružných aktivit. Náš letní program lze pojmout jako přípravu na výtvarné školy pro budoucí umělce. 

Naučíme se základy komiksové grafiky, vyzkoušíme si malbu vlastní knižní ilustrace, budeme mít lekci relaxační techniky suchého pastelu, naučíme se experimentální výtvarné techniky a mnoho dalšího!

Chceme naučit děti dívat se kolem sebe a umět zachytit přírodu, předměty, lidi či zvířata kolem nás. Rozvíjíme také dětskou fantazii a témata dětem blízká. Chceme také v dětech podporovat tvořivost a schopnost sebeprojevení, proto jsou do lekcí zařazena také témata, která rozvíjejí jejich abstraktní myšlení a umožní dětem získat více výtvarných poznatků a především hlubších prožitků ze sebe samých. Ve výuce využíváme principy Montessori výuky a arteterapeutické postupy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Příměstské letní...

Výstaviště HolešovicePraha (409 metrů)

Vila LannaPraha (1 854 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.4 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.3 km)