Drhání – Macramé / Sisálová taška

Drhání – Macramé / Sisálová taška

Termín: 25.7.2020
Vstupné:

890 Kč

25červenec sobota 10:00

Žánr: ostatní akce


Rádi tvoříte nebo vás baví rukodělné práce? Tvoření s Arnou je přesně pro vás! Pojďte si s lektorkou Arnou Vazačovou vyrobit originální doplněk z kůže, šperky z korálků, sisálovou tašku nebo krajkovou mandalu.

Z kůže tvoříme brože, pásky, náhrdelníky, náramky, náušnice, čelenky, i třeba dózy či obrázky. Využití je nepřeberné množství a je jen na vás, co vás zaujme a bude bavit. Máte raději šperky z korálků? Pojďte se s námi pustit do náušnic, náhrdelníků nebo náramků! Mohou sloužit jako originální dárek pro vaše blízké. Pokud máte rádi praktické věci, přijďte si s námi udrhat praktickou sisálovou tašku. Nahradí klasickou síťovku a ještě udělá parádu! A navíc je ještě i ekologická. Tvoříme také mandaly z krajek, které se v poslední době velice rozšířily a patří mezi oblíbené výtvarné techniky, u kterých si krásně odpočinete a zrelaxujete se. Pomocí mandaly se dá vyjádřit i to, co je jinak pomocí slov těžko sdělitelné. A tvoříme i přáníčka a jmenovky – nejen na Vánoce ale i pro všechny jiné příležitosti. Fantazii se meze nekladou! Před Vánoci si můžete také vyrobit svůj adventní věnec, který bude zdobit Váš stůl či ho zavěsit na dveře.

Drhání – Macramé / Sisálová taška

  • Cena: 890 Kč
  • Kdy: sobota 25. 7. 2020 (10:00 – 16:00)
  • Kdy: neděle 20.9. 2020 (10:00 – 16:00)
  • Kdy: neděle 1. 11. 2020 (10:00 – 16:00)
  • Rezervace místa na: info@nauctesemalovat.cz, nebo tel: 777255101

V kurzu si vyzkoušíme udrhat krásnou sisálovou tašku. Určitě to zvládnete a budete mít radost ze svého vlastnoručně vyrobeného výrobku, který můžete využít při nákupech nebo jako dárek pro Vaše blízké. Seznámíme se s nejpoužívanějším uzlem – plochým, který je znám také pod názvem spojovací nebo oboustranný.

Základním materiálem pro tuto techniku je provázek – bavlněný, lněný, konopný, jutový, vlna, různé druhy šňůr a šňůrek a také sisálové vlákno, které se získává z listů agave sisalové.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Drhání – Macramé /...

Žižkovská televizní věžPraha (457 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (743 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 669 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (453 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 432 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 228 m)