Aneta Langerová – eKoncert

Aneta Langerová – eKoncert

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 704/36

Termín: 28.5.2020
Vstupné:

100 Kč - 650 Kč

28květen čtvrtek 20:00

Žánr: koncertypop live stream online

Umělci: Aneta Langerová


Aneta Langerová vystoupí v Lucerna Music Baru v rámci série streamovaných eKoncertů. Do klubu bude vpuštěn limitovaný počet návštěvníků, pro ostatní diváky bude koncert streamován na YouTube a Facebooku. Fanoušci, kteří si zakoupí dobrovolnou live stream vstupenku se připojí pomocí video technologie online do klubu a budou zobrazeni na LED obrazovkách.

Fanoušci mohou podpořit zpěvačku s kapelou, techniky a ostatní, kteří se na organizaci eKoncertu podílejí, zakoupením dobrovolné live stream vstupenky v hodnotě 100-500 Kč, v rámci které dostanou přístup na VIP live stream. Pomocí video platformy ZOOM se pak připojí do klubu a užijí si interakci s kapelou prostřednictvím LED obrazovek.

„Živá hudba mi chybí, můžu si doma sice zpívat a hrát kdykoliv se mi zachce, což také dělám, ale bez vás to není ono. Věřím, že tato doba brzy přejde a zase se budeme scházet na živých koncertech a zažívat společně jejich atmosféru, která je nenahraditelná. Než se tak stane, rádi bychom vás potěšili eKoncertem z pražského Lucerna Music Baru. Těším se na vás,“ říká ke květnovému koncertu Aneta Langerová.

Aneta Langerová je česká zpěvačka. V červnu 2004 zvítězila v prvním ročníku soutěže Česko hledá SuperStar a díky tomu vydala v září téhož roku album Spousta andělů. Vystudovala obchodní akademii v Praze. V letech 2005 a 2006...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Aneta Langerová –...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)