Letní scéna Jatka78

Letní scéna Jatka78

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábřeží 306/13

Termín: 30.5.2020

Žánr: divadloletní scéna nový cirkus činohra děti rodina


Chyběli jsme vám? Vy nám ještě víc! Od 30. května bude v provozu venkovní scéna a hrát budeme i celý červen a červenec. Program pro vás právě teď skládáme, ale část vstupenek je už teď v předprodeji!

Letní scénu společně se soubory působícími na Jatkách78 slavnostně pokřtíme v Kabaretu POT a LESK aneb 100 lidí 100 chutí. Událost bude možné sledovat také on-line, a to 27. května ve 20 hodin na sociálních sítích Jatek78, Cirku La Putyka a dalších souborů a partnerů.

Na Letní scéně se pak můžete těšit například na premiéru představení Kaleidoscope od Cirku La Putyka, které režisér Maksim Komaro koncipoval přímo pro hraní venku. Své představení na venkovní scéně přichystá i Amerikánka, opět v ojedinělém konceptu, takže i když jste už představení s Terezou Ramba a Eliškou Křenkovou viděli, vůbec to nevadí!

Odehrajeme také oblíbený koncept White Rabbit Red Rabbit s Vladimirem 518Honzou Cinou nebo Hankou Vagnerovou. Chybět nebudou ani stálice repertoáru Jatek78 – Vosto5Bratři v tricku nebo Squadra Sua. Improvizační večery plné smíchu na vás čekají také v podání mladého souboru My kluci, co spolu chodíme.

Některá představení jsme z produkčních důvodů nuceni odehrát uvnitř, většina z nich se ale uskuteční pod širákem v uličce u našeho divadla v Pražské tržnici. Budete tak mít možnost zažít neopakovatelnou atmosféru letních večerů a posezení na naší zahrádce. Těšíte se? My už odpočítáváme. 5, 4, 3, 2...!!!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Letní scéna Jatka78

Výstaviště HolešovicePraha (1 187 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.1 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 964 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (846 m)