LIVE stream - Moje kino LIVE - iShorts: Krátké filmy 2020 nominované na cenu Oscar – hrané

LIVE stream - Moje kino LIVE - iShorts: Krátké filmy 2020 nominované na cenu Oscar – hrané

Adresa:

LIVE stream

Termín: 14.5.2020

14květen čtvrtek 20:30

Žánr: filmkino live stream online krátký film


„Moje kino Live“ vzniklo v době uzavření kamenných kin kvůli pandemii koronaviru na jejich podporu. Dočkalo se takové divácké obliby, že jsme se ho rozhodli zachovat a promítat pro všechny, kteří jsou rádi #spoludomavkine. Ať pro diváky z míst, kde některé filmy není možno vidět v kině, nebo třeba pro ty, kteří z jakéhokoliv důvodu nebudou moci do kina v daný den vyrazit. Pro tvůrce se platforma „Moje kino Live“ stává skvělým nástrojem, pomocí něhož se mohou setkat a oboustranně komunikovat se svými fanoušky ze všech koutů Česka v jednom okamžiku.

Jak to funguje? Vyberte si, kolik za vstupenku na daný film můžete utratit. Kupte si ji, jako byste si kupovali lístek do kina. Vstupenku můžete zakoupit i v průběhu vysílání. Odkaz na stream vám zašleme společně se vstupenkou.

Vstupenky nově koupíte zde a odkaz budete mít přímo ve vstupence

A Sister / Delphine Girard / Belgie 2018 / 16 min. – Noc. Auto. Alie má potíže. Aby se z nich dostala, musí zvládnout nejdůležitější hovor svého života.

Brotherhood / Meryam Joobeur / Kanada, Tunisko, Katar, Švédsko 2018 / 25 min. – Mohamed je otrlý pastýř, který žije na venkově v Tunisku se svou ženou a dvěma syny. Z míry jej vyvede, když se jeho nejstarší syn Malik jednoho dne vrátí z dlouhé cesty a přivede si domů tajemnou manželku. Napětí mezi otcem a synem roste po tři dny, až dosáhne bodu zlomu.

The Neighbors' Window / Marshall Curry / USA 2019 / 20 min. – Film vypráví příběh Alli, matky malých dětí, kterou už frustruje denní rutina i její manžel. Její život se však náhle změní, jakmile se naproti přes ulici nastěhují dva nespoutaní dvacátníci a Alli zjistí, že vidí k nim do bytu.

Saria / Bryan Buckley / USA 2019 / 22 min. – Příběh dvou nerozlučných osiřelých sester. Saria a Ximena bojují s každodenním zneužíváním a nepředstavitelným utrpením v sirotčinci Virgen de la asuncion v Guatemale. Ve filmu sledujeme události, které vedly k tragickému požáru v roce 2017. Ten si vyžádal životy 41 osiřelých dívek.

NEFTA Football Club / Yves Piat / Francie, Tunisko 2018 / 17 min. – Dva mladí bratři najdou v poušti osla. Zajímavé je, že zvíře má na uších sluchátka.

Projekce proběhne v původním znění s českými a anglickými titulky. Celková délka projekce 103 minut.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce