LIVE stream - Traktor

LIVE stream - Traktor

Adresa:

LIVE stream

Termín: 8.5.2020

8květen pátek 20:00

Žánr: koncertyrock live stream online

Umělci: Traktor


Rocková kapela Traktor si naplánovala pro letošní rok unikátní společné turné s kamarády z Dymytry. Jedinou příležitostí, jak obě kapely a jejich koncerty zažít v roce 2020 tak mělo být velkolepé turné Monster Meeting startující 28. března.

S respektem všech aktuálních omezení a restrikcí pro zdraví společnosti obě kapely samozřejmě vyhlížejí dobu, kdy se budou moci vrátit k tomu, co je baví a naplňuje. Než ta doba přijde, kapely nezahálejí, pracují na nových písních, udržují formu, a dokonce přišly se společným songem.

A další možností, jak si toto čekání strávit, je živý live stream koncertu. Protože je Traktor vyhlášený svoji show a velkolepou scénou, stejné parametry chce dodržet i pro fanouškovský dárek v podobě live streamu.

Sledujte v pátek 8. května Youtube nebo Facebook kapely. Budeme se těšit!

Jako první domácí interpreti postaví opravdovou halovou scénu na velkolepém pódiu, aby se diváci cítili opravdu jako v hale. Nebudou chybět tematické projekce, světelná výprava, pyroefekty a samozřejmě jejich plnohodnotný strhující koncert plný hitů z téměř dvacetileté tvorby.

Počátek kapely Traktor můžeme datovat na jaro 2001, kdy se dali dohromady bývalí členové kapel Tarantula a Wizard, tzn. Standa Balko, Martin Kapek a Karel Ferda. Tohle trio zhruba po roce doplnili Pavel Balko ( dříve taky Tarantula ) a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

19duben pátek 20:00

19duben pátek 22:00

Vanua2 v Jazz Docku

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Festival Noc zpěvaček

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert