Příměstské sportovní tábory zaměřené na inline bruslení

Adresa:

Praha, více míst

Termín: 29.6.2020 28.8.2020

29čer - 28srp celý den

Žánr: sporttáborpro děti


Sportovní příměstské tábory se zaměřením na inline bruslení probíhají po celé léto v mnoha lokalitách Prahy. Děti své prázdniny stráví v kolektivu vrstevníků aktivním odpočinkem, inline bruslením, výlety na bruslích, hraním sportovních her atd. Během táborů tak získají na inline bruslích jistotu, naučí se správně brzdit, zatáčet několika způsoby, padat a osvojí si základy bezpečného pohybu na stezkách.

To vše formou her a hravých cvičení. Tábory jsou určeny pro úplné začátečníky i pro pokročilejší jezdce, každé skupině se věnuje zkušený lektor. Tábor probíhá vždy od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00. Zajištěna je strava i pravidelný pitný režim.

Lokality v Praze (a blízkém okolí) pro tábory se zaměřením na inline bruslení jsou následující: - Strahov - Bráník - Ládví - Letňany - Bohnice - Pražačka - Černý Most - Troja - Háje - Líbeznice - Čestlice Tábory probíhají po celé léto, u každé lokality naleznete konkrétní termíny.

Přihlašování probíhá na našich webových stránkách. https://inlineskola.cz/inline-primestsky-tabor-2/#inline Pokud chcete zprostředkovat Vašim dětem i jiné sporty, nabízíme cyklistiku, paddleboardy, koloběžky, longboardy, vodní turistiku a multisportovní tábor.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Příměstské...

Royal Court ApartmentsPraha (545 metrů)

Royal Court HotelPraha (781 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 132 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 124 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 212 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 535 m)