Stream z Pětky: Blues Engineers ft. zpěvačka Shaymo

Stream z Pětky: Blues Engineers ft. zpěvačka Shaymo

Adresa:

LIVE stream

Termín: 6.5.2020

6květen středa 19:00

Žánr: koncertyjazz blues live stream online

Umělci: ShaymoThe Blues Engineers


Na Pětce pokračujeme v seriálu streamovaných koncertů ve spolupráci s Barrandov Studio. Ve středu 6. května od 19 hod Vás kapela Blues Engineers a zpěvačka Shaymo rozvlní v rytmu #jazzu a #blues.

Blues Engineers je kapela z celosvětovým přesahem, která nyní zakotvila v Praze. Stylově se, jak už název napovídá, nejvíce věnuje bluesové hudbě, ovšem nezřídka zavítá i do vod jiných žánrů, Jazz, Jazz Rock a Soul. Kapela původně začínala jako akustické duo kytaristy Václava Stacha a harmonikáře Jana Kodada, v současné době nás však nejčastěji potkáte jako plně elektrifikovanou kapelu posílenou o zvuk bicích a elektrického kontrabasu. O zpěv se nám stará úžasná zpěvačka Shaymo, která dodává zvuku kapely tu správnou šťávu.

Koncert bude streamován přímo z legendárního ateliéru číslo 2 v historické budově Barrandov Studia. V tomto ateliéru z roku 1933 byly natočeny filmy, které rozhodně patří do zlatého fondu kinematografie a prošla jím suita prvorepublikových hvězd stříbrného plátna.

Blues Engineers je mladá bluesová kapela z Prahy hrající ve složení Jan Kodad (foukací harmonika) a Václav Stach (kytara).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

29březen pátek 22:00

30březen sobota 19:00

30březen sobota 22:00

Charlie Slavík Revue

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert