Art Parking: Ester Kočičková

Art Parking: Ester Kočičková

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 25.4.2020
Vstupné:

400 Kč / automobil + poplatky

25duben sobota 19:00

Žánr: art parking festival hudba recitál šanson koncert praha drive-in autokino

Umělci: Ester Kočičková


Šansonový recitál pod rouškou. Osvědčené písně, množství novinek a hlavně radost a energie z dobrého klavíru a netradičního pódia.

Na koncert Ester Kočičkové a Luboše Nohavici se nechodí ve velké večerní a s koženým výrazem. A už vůbec ne s odevzdáním truchlivě naslouchat. Znalci však především doporučují nechat doma naději či strach, že šanson rovná se Edith Piaf. Už dvanáct let spolu vystupují a o neotřelou podobu šansonu v pravém smyslu toho slova poctivě usilují Ester Kočičková, herečka, moderátorka zpěvačka a zejména textařka, a Lubomír Nohavica, skladatel, klavírista, zpěvák a stále častěji i textař (mj. dlouholetý kapelník orchestru Mariky Gombitové, člen skupin Abraxas a Mandragora, mnohdy chybně a s tragickými důsledky uváděn jako Nohavica Jaromír...).

Co do poselství, lze očekávat tématické okruhy jako neopětovaná láska, hysterická láska, mateřství, pornoprůmysl, homosexualita a jiné anomálie, blížící se smrt, smrt ex post, sport a další závislosti, machismus, feminismus, latentní xenofobie, češství versus ruská duše, židovství versus blonďatá paruka, zvířata a lidé, samota, smutek, nemoc, sen, ztráta, bída, bolest, beznaděj, marné naděje, nadějná stupidita, Karel Gott, Ladislav Chudík, Iveta Bartošová - a další.

Zpěv: Ester Kočičková
Klavír: Lubomír Nohavica

Ester Kočičková vlastním jménem Renata Pařezová-Divišová je česká zpěvačka, textařka a moderátorka. Pseudonym Ester Kočičková začala používat jako moderátorka Rádia Limonádový Joe. Pro Českou televizi moderovala pořady...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7
  • Mecca

    Praha 7, U Průhonu 799/3
  • Fuchs2

    Praha 7, Ostrov Štvanice
  • SaSaZU

    Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Podobné akce

28březen čtvrtek 19:30

Cirk La Putyka K

, Bubenské nábřeží 306/13 Divadlo

29březen pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Art Parking: Ester...

Výstaviště HolešovicePraha (1 227 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 897 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 941 metrů)