LIVE stream - Čiperkafest z izolace

LIVE stream - Čiperkafest z izolace

Adresa:

LIVE stream

Termín: 29.4.2020
Vstupné:

dobrovolné

Žánr: ostatní akcepro děti rodina divadlo hudba charita live stream online


Jediný charitativní online dětský festival "Čiperkafest z izolace! Téměř čtyřhodinová zábava s 23 účinkujícími pro dětské publikum od nejmenších po teenagery. Z bezpečí svých domovů a nebo z prázdného divadla vystoupí nejpopulárnější umělci dětské a teens scény.

Kdy: 29. 4. od 15 do do 19 hod

Živý stream najdete zde

Čiperkové, Michal Nesvadba, Pískomil se vrací, břichomluvec Zdeněk Polách a Matýsek, Maxim Turbulenc, Lumpína, bubenice Nikoleta Šurinová, princezna Áňa, Honza Krejčík, parkourista a youtuber Tary, Mína, Naty, Tom Sean, Groove Army, kouzelnice Adéla Svobodová, pan Kravata a mnoho dalších. Ale to není zdaleka všechno! Diváky také čeká online prohlídka zoologické zahrady a divadélko.

Festival má za úkol nejen pobavit, ale cílem je také finanční sbírka, jejíž výtěžek je určen zdravotníkům, kteří se v důsledku své práce nakazili nemocí covid-19. „Chceme tímto gestem poděkovat zdravotníkům, kteří denně nasazují svoje zdraví pro naše zdraví,“ dodává organizátorka. 

Charitativní online festival Čiperkafest z izolace bude vysílán 29. 4. od 15 hod. na několika platformách jako youtube, facebook a bude ho také přenášet internetová televize

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce