LIVE stream - Měsíc Jupitera

LIVE stream - Měsíc Jupitera

Adresa:

LIVE stream

Termín: 16.4.2020
Vstupné:

130 Kč

16duben čtvrtek 20:30

Žánr: filmlive stream online


Vítáme vás v našem kině u vás doma. Protože vás chceme potkávat a dělat dál společně to, co nás baví, vymysleli jsme pro všechny kinofily Moje kino LIVE.

Jak to funguje? Vyberte si, kolik za vstupenku na daný film můžete utratit. Kupte si ji, jako byste si kupovali lístek do kina. Pokud si vstupenku koupíte s předstihem, odkaz na stream vám zašleme 30 minut před začátkem vysílání. Díky tomu si můžete naplno užít chat před filmem. Předprodej končí ve 20:20. Pokud si vstupenku zakoupíte po 20:00 dostanete e-mail s odkazem nejpozději 5 minut před projekcí.

Živý stream sledujte zde

V online kině platí tato pravidla: Nasát atmosféru našeho kina můžete už 30 minut před začátkem představení. Během projekce si můžete povídat prostřednictvím chatu. Po filmu můžete ještě probrat dojmy a filmové zážitky. Kdo nechce, chat používat nemusí, lze ho i vypnout.

Našimi projekcemi se budeme snažit navodit atmosféru kinosálu se vším, co k němu patří. Čekají vás úvody, reakce diváků, společnost přátel, a zároveň můžete podpořit své oblíbené kino v nelehké době. Hezky se oblečte, těšíme se na vás!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce