LIVE stream - Andrea Bocelli

LIVE stream - Andrea Bocelli

Adresa:

LIVE stream

Termín: 12.4.2020

12duben neděle 19:00

Žánr: koncertystream live online klasická hudba


Nejúspěšnější interpret klasické hudby a nejznámější tenorista Andrea Bocelli vystoupí 12. dubna na Velikonoční neděli v ikonickém Milánském dómu. Bocelli za doprovodu varhaníka zazpívá pět árií – Panis Angelicus, Ave Maria, Domine Deus, Sancta Maria a Amazing Grace. Koncert, který do světa posílá zprávu lásky, uzdravení a naděje, se odehraje na počest oslav triumfu života nad smrtí.

„Věřím v sílu společné modlitby a věřím v sílu křesťanských Velikonoc, které jsou univerzálním symbolem znovuzrození, které teď jako společnost potřebujeme. Díky živě streamované hudbě se můžeme společně spojit a obejmout pulzující srdce naší Země a vlít mu novou krev do žil,“ přibližuje událost Bocelli.

Vystoupení nazvané Music For Hope, na kterém budou chybět diváci i církevní kongregace, začne v 19:00 CET a bude trvat 30 minut.

Celá událost bude vysílána online skrze platformu YouTube a sám Bocelli vyzývá diváky, ať si skladby zazpívají společně s ním.

Originální verze zmíněných árií se nachází na Bocelliho albech Sacred Arias a Concerto: One Night In Central Park.

Andrea Bocelli za svou kariéru, která ho vynesla mezi největší hvězdy moderní hudební historie, zpíval papežovi, prezidentům a královským rodinám. Má za sebou vystoupení v nejvýznamnějších koncertních halách a operních sálech, na kontě má přes 80 milionů prodaných nahrávek, Golden Globe, sedm BRIT Awards a hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. Spolupracoval s Edem Sheeranem, Arianou Grande, Jennifer Lopez, Tony Bennettem nebo Céline Dion.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce