Na virtuální pivo do Rock Café

Na virtuální pivo do Rock Café

Adresa:

LIVE stream

Termín: 11.4.2020

11duben sobota 12:00

Žánr: ostatní akcestream live online pivo


Chybí vám čerstvě načepovaný a orosený pivo? Nebudeme vám lhát, nás už taky pěkně prohání žízeň! A abychom aspoň trochu oblbnuli mozkový buňky, připravili jsme pro vás ve spolupráci s Budějovický Budvar a GoOut možnost objednat si jedno (nebo dvě, tři, co hrdlo ráčí) točený právě teď a vyzvednout si ho u nás na baru, až zase otevřeme! Žízeň vám neuhasíme, pivní choutky ale aspoň na chvíli utlumíme! Každým zakoupeným online pivem nám zároveň pomůžete přečkat toto nejen pro kulturu tak těžké období.

K zakoupení jsou dva ležáky Budvar 33 (11°) a Budvar Kroužek (12°), oba za stejnou cenu jako standardně u nás na baru! Svou pomocnou ruku přidali také naši kamarádi Beer with Travel, kteří teď nemohou holdovat ani jedné ze svých vášní. Máme ale přislíbeno, že jejich vůbec první cesta, až se virus přežene, povede právě k nám do Rock Café, kde s vámi u piva moc rádi proberou své minulé i budoucí výpravy.

Své virtuální pivo si budete moci vyzvednout během prvních dvou týdnů po znovuotevření klubu, o kterém vás budeme včas informovat! Na zdraví kamarádi, brzy v Rock Café na viděnou!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce