Free Cinema na doma

Free Cinema na doma

Adresa:

LIVE stream

Termín: 27.3.2020 30.4.2020
Vstupné:

zdarma

27bře - 30dub celý den

Žánr: filmlivestreamonlineworkshoppro děti


Vnímáte karanténu také jako příležitost naučit se něco, co jste dlouho odkládali? Chybí vám naše kurzy? Těšilo se vaše dítko na jarní workshopy? Pojďte se tedy vzdělávat a tvořit společně s námi prostřednictvím online výzev, které vám budeme pravidelně po dobu jednoho měsíce servírovat zde v události, na zdi Free Cinemy a na Instagramu. Výzvy pro děti jsou pro mladší (fotografie-školka a první stupeň ZŠ) a starší (animace-druhý stupeň ZŠ), ale vyzkoušet si je může kdokoliv. Klidně i hraví dospělí !! :)

KAŽDÝ PÁTEK zveřejníme kreativní výzvu pro starší děti
-Lekce z animace s Matoušem Svěrákem

KAŽDÉ ÚTERÝ zveřejníme kreativní výzvu pro mladší děti
-Malí fotografové s Terezou Novou

DVAKRÁT / TŘIKRÁT týdně zveřejníme zajímavé tipy na články, filmy, rozhovory, studijní materiály české i zahraniční apod., které jste již na našem Facebooku mohli zaznamenat
-Čas pro cinefila s Martinem Šrajerem

PRŮBĚŽNĚ nabízíme bezplatné konzultace s naším hlavním dramaturgem Jiřím Forejtem, kterému můžete zaslat jednostránkový námět na krátký film (jiri@freecinema.cz) a domluvit si s ním Skype rozhovor. Ty nejlepší náměty dostanou pozvánku na uměleckou rezidenci Mladé vize.
-Napiš film s Jiřím Forejtem

Výsledky svých kreativních výzev sdílejte vždy do 5 dnů do FB události (případně vložte odkaz na internetové uložiště, youtube, vimeo apod.), na Instagramu, prosím, označte Free Cinemu.
#zustandoma #freecinemanadoma

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce