LIVE Stream: Balkan Fiesta v kuchyni #nechodven

LIVE Stream: Balkan Fiesta v kuchyni #nechodven

Adresa:

Praha 1, Michalská 441/9

Termín: 24.3.2020
Vstupné:

Dobrovolné do virtuálního klobouku

24březen úterý 20:00

Žánr: koncertydechovka


Přímý přenos koncertu ze zavřeného klubu U Staré paní! Nemůžete jít na hudbu? Hudba jde k vám! Stream bude k vidění a slyšení na FB profilu kapely Lovesong Orchestra a také na portálu http://nechodven.cz/, kde budete mít možnost hudebníkům dle libosti a zcela dobrovolně také přispět do virtuálního klobouku.

Putovní BALKAN FIESTA je čistá radost ze života, láska k hudbě, tanci a koňská dávka nefalšovaného hudebního optimismu. Balkan Fiesta je oblíbená medicína na mnohé nemoci našeho světa. Tentokrát všichni společně zakotvíme v bezpečí našich domovu. Buďte doma a připravte se na poctivý náklad balkánského temperamentu, romácké živelnosti i divadelní hravosti přímo ve Vaši kuchyni. BALKAN FIESTA V KUCHYNI - ČORO MORO V DOBÁCH INTERNETU. Přímo uprostřed Vašich domovů to roztočí hvězdy balkánských bašavelů žádaná dechovka Tomáše Průši LOVESONG ORCHESTRA ostřílený jezdec na vlnách optimismu DJ GADJO.CZ. Určitě nebudou chybét vystoupení, drobné čísla a zdravice celé balkan beats famílie.

Pozvaní jsou všichni kdo na Balkan Fiestě kdy vystupovali : balkan flamenco zpěvačka MAGDA NAVARRETE, all star gipsy formace TRIO ROMANO, excelentní akordeonista MÁRIO BIHÁRI nebo turecká tanečnice s hadem LADY MARIANA. S vlastním gulášovým receptem přijde gurmánský specialista a vynikající hráč na koryto JAKUB MAŠEK. Další vstupy a zdravice průběžně potvrzují hosté našich minulých večírků. Kamarádi z GOULASH DISKO v Salzburgu, BALKAN BEATS experti z Bratislavy, SACHA DIEU z Londýna nebo šarmantní tanečnice YAZZ z Francie. Aktuality a všechny programové novinky najdete na facebookových stránkách učinkujících Gadjo.cz a Lovesong Orchestra.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

25duben čtvrtek 19:00

Radůza

, Sokolovská 191 Koncert

25duben čtvrtek 19:30

Ubytování v okolí akce LIVE Stream: Balkan...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (311 metrů)

The Emblem HotelPraha (314 metrů)

ValentinskaPraha (354 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (217 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (248 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (335 m)