LIVE stream – Balkan fiesta v kuchyni

LIVE stream – Balkan fiesta v kuchyni

Adresa:

LIVE stream

Termín: 24.3.2020

24březen úterý 20:00

Žánr: koncertylive koncert stream online Lovesong Orchestra

Umělci: Lovesong Orchestra


Putovní BALKAN FIESTA je čistá radost ze života, láska k hudbě, tanci a koňská dávka nefalšovaného hudebního optimismu. Balkan Fiesta je oblíbená medicína na mnohé nemoci našeho světa. Tentokrát všichni společně zakotvíme v bezpečí našich domovu. Buďte doma a připravte se na poctivý náklad balkánského temperamentu, romácké živelnosti i divadelní hravosti přímo ve Vaší kuchyni.

BALKAN FIESTA V KUCHYNI - ČORO MORO V DOBÁCH INTERNETU.
Přímo uprostřed Vašich domovů to roztočí hvězdy balkánských bašavelů žádaná dechovka Tomáše Průši LOVE SONG ORCHESTRA ostřílený jezdec na vlnách optimismu DJ GADJO.CZ. Určitě nebudou chybét vystoupení, drobné čísla a zdravice celé balkan beats famílie.

Pozvaní jsou všichni kdo na Balkan Fiestě kdy vystupovali : balkan flamenco zpěvačka MAGDA NAVARETE, all star gipsy formace TRIO ROMANO, excelentní akordeonista MÁRIO BIHÁRI nebo turecká tanečnice s hadem LADY MARIANA. S vlastním gulášovým receptem přijde gurmánský specialista a vynikající hráč na koryto JAKUB MAŠEK.

Další vstupy a zdravice průběžně potvrzují hosté našich minulých večírků. Kamarádi z GOULASH DISKO v Salzburgu, BALKAN BEATS experti z Bratislavy, SACHA DIEU z Londýna nebo šarmantní tanečnice YAZZ z Francie. 

Živý stream koncertu můžete sledovat zde.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce