60 %
OneRepublic v Praze

OneRepublic v Praze

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 28.10.2021
Vstupné:

1 390 Kč - 1 990 Kč

28říjen čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyPop rock Pop music Alternativní rock


Vzhledem ke stávající situaci s epidemií koronaviru SARS-CoV-2 jsme byli nuceni zrušit termín koncertu skupiny ONEREPUBLIC, který se měl konat dne 6. 11. 2020 v pražské O2 areně. Zrušený koncert se bude konat v novém termínu dne 28. 10. 2021 v pražské O2 areně. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti.

Americká pop-rocková kapela OneRepublic právě ohlásila další letošní koncerty v Evropě. Jednou ze zastávek bude i naše hlavní město, kde se aktuálně šestice z Colorada představí po téměř šesti letech! Úspěch kapely OneRepublic tkví především ve velmi dobře napsaných a vyprodukovaných popových písních, za jejichž zrodem stojí primárně frontman kapely Ryan Tedder.

Aktuálně kapela z Colorado Springs platí za jednu z nejoblíbenějších pop-rockových kapel vůbec a každý její nový singl je další trefou do černého. K dnešnímu dni mají OneRepublic na svém kontě čtyři řadová alba a téměř tři desítky úspěšných singlů. Poslední položkou v jejich diskografii je album Oh My My, které vyšlo v říjnu roku 2016. Od té doby se soustředí výhradně na vydávání singlů, ale jak se zdá, na jaře tohoto roku se nakonec dočkáme další studiové desky, která by se dle slov frontmana měla jmenovat Human.

Lze tedy očekávat, že v Praze OneRepublic představí nejen své velké hity jako například If I Love Myself, I Lived, Kids, Rich Love nebo Counting Stars, ale i nové album, na kterém jistě nalezneme i loňské úspěšné singly Rescue Me a Wanted. U toho prostě nesmíte chybět! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce OneRepublic v Praze

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)