We Agree to Disagree

We Agree to Disagree

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábřeží 306/13

Termín: 27.4.2020
Vstupné:

590 Kč

27duben středa 20:00

Žánr: divadlonový cirkus akrobacie


Pozor, hrajeme na stojáka! Collectif Malunés při svých produkcích sází na odkaz pouličního cirkusu a ve stejném duchu se ponese i jejich premiéra na Jatkách78. Prostor haly 11 A., tzv. Skleněnky, se tak promění v improvizovanou arénu, kde diváci nebudou odtrženi od scény, ale budou mít vzrušující akrobacii přímo na dosah. Upozorňujeme diváky, že vstupenky, které jsou v prodeji, jsou pouze na stání.

Tahle company pro vás rozhodně není neznámá. Do Prahy se totiž vrací hvězdy Letní Letné 2017! Velká parta mladých nadšenců z Belgie před dvěma lety okouzlila diváky i divadelní kritiky svojí show Forever, happily... Recenze těmto sympaťákům dávaly až neuvěřitelných 100 %!

Se stoprocentním nasazením se dá u Collectif Malunés počítat i v jejich nové inscenaci We Agree to Disagree, kterou Jatka78 v dubnu exkluzivně uvedou ve světové premiéře. Z celého světa – z Francie, Španělska, Belgie či Velké Británie, si tito umělci sbalí své saky-paky s teeterboardem, závěsnou hrazdou, cyr wheelem, kostýmy, saxofonem, kytarou a trubkou, aby přijeli na Jatka78. Představení odehrají v kouzelném prostoru haly 11A, tzv. Skleněnky, ve které jste mohli v předchozích letech vidět například Nesnesitelnou tekutost bytí.

Company je proslulá těmi nejnáročnějšími artistickými čísly na visuté hrazdě a teeterboardu, kdy se nebojí tyto disciplíny vzájemně kombinovat. Originálně pojatá choreografie a nebezpečná salta vysoko nad zemí vám vyrazí dech! Čeká vás také mistrně zvládnutá pozemní akrobacie a skvělá živá hudba. Vše završuje naprosto sebevědomý herecký projev a velká dávka ironie, která dělá z Collectif Malunés opravdové hvězdy novocirkusového žánru.

Publikum belgického souboru je směsicí různých etnik, pohlaví, sexuální orientace či identity. Představení, We Agree to Disagree se Collectif Malunés snaží oslavit tuto rozmanitost a demokracii, která je cirkusu vlastní. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce We Agree to Disagree

Výstaviště HolešovicePraha (1 187 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.1 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.1 km)