Mgła, Diocletian, Mord'a'stigmata, Martwa Aura ad. v Praze

Mgła, Diocletian, Mord'a'stigmata, Martwa Aura ad. v Praze

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 16.5.2020
Vstupné:

550 Kč

16květen sobota 17:00

Žánr: koncertyblack metal


Dvě spojená turné pražským fanouškům nabídnou polskou disciplínu i novozélandský chaos. Pro polské blackmetalisty MGŁA, jejichž hvězda již dávno opustila zamglené bažiny undergroundu, je pro jejich důraz na výrazné kytarové melodie důležitý čistý zvuk. Bez něj by od sebe nebyly všechny instrumenty rozeznatelné. To prostor pražské Akropolis nabídne bez pochyb. A i když MGŁA nehrají žádný extrém a skladby jsou spíše poslechové, přesto jsou naživo velmi chytlavé a silné.

Přesným opakem bude novozélandská war death/black pohroma DIOCLETIAN, jejichž turné jsme s turné MGLY příležitostně spojili. Chaotické tornádo oddané hudebním násilnostem ne nepodobným Blasphemy, Revenge či snad Teitanblood, tedy zvířecí zvuk i přednes, morbidní riffy a kostilámající klepanice.

Kvartet z Krakova s sebou na turné má další dvě polské kapely. Osvěžujícími zajisté budou MORD'A'STIGMATA, jejichž pojetí avant-garde blacku neznamená jen rozlámanost a skřípání, ale tajemnou a temnou post-atmosféru, zapojení ruchů i elektroniky, aniž by jakkoli vymizel black „vibe“. Od podivností pryč, pohřební tématikou jsou fascinovaní blackmetalisti MARTWA AURA. Kvintet z Poznani adoruje melodie, a byť je jejich projev syrový, stále je kultivovaný. Do pětice ještě doprovod Diocletian. Žánrově spříznění Kanaďani RITES OF THY DEGRINGOLADE brousí ohněm vypálené black/death čepele a sídlí u Nuclear War Now! Productions, čili další slova jsou už zbytečná… zhouba!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mgła, Diocletian,...

Žižkovská televizní věžPraha (208 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (613 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (202 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 604 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 412 m)