Přejít na stránky Ticketpro.cz

Já, Francois Villon

Adresa:

Praha 4, Na Jezerce 1451

Termín: 5.6.2013

5červen čtvrtek 01:00

Žánr: divadlomuzikál


Muzikál poprvé na Jezerce! Já, Francois Villon. Podobá se víc život básni nebo báseň životu? Na tuto otázku odpovídá poslední společné dílo Jiřího Hubače a básníka a textaře Pavla Vrby.

Muzikál poprvé na Jezerce! Já, Francois Villon. Podobá se víc život básni nebo báseň životu? Na tuto otázku odpovídá poslední společné dílo Jiřího Hubače a básníka a textaře Pavla Vrby. V atraktivní muzikálové formě - inscenované jako sen v horečce - vše plyne jako kaleidoskop emocionálních dramatických obrazů s šansonově laděnou hudbou Ondřeje Brzobohatého. Autoři společně s režisérem a choreografem Radkem Balašem jsou zárukou dobrého vkusu i skvělé zábavy. Nenechte si ujít tuto podívanou, kterou pro Vás připravujeme na březen.
V hlavních rolích se můžete těšit na Martina Písaříka /Villon/, Petru Vraspírovou /Kateřina/ či Janu Malou /Ambra/. Dále hrají Petr Kostka, Petr Vacek, Tomáš Petřík, Peter Strenáčik, Ondřej Černý a Tomáš Vaněk.
Scénu vytvořil prof. Josef Ciller, autorkou kostýmů je Jana Zbořilová. Hudební nastudování Jana Balašová a Ondřej Brzobohatý.
Hra je uváděna v produkci Jana Hrušínského a Divadla Na Jezerce.

Inscenaci jsme věnovali autorům Jiřímu Hubačovi a Pavlovi Vrbovi, kteří nás v minulém roce, bohužel navždy opustili a premiéry, na kterou se oba tolik těšili, se již nedočkali.

Přijďte si poslechnout skvělou hudbu Ondřeje Brzobohatého, vychutnat herecké i pěvecké výkony výše uvedených protagonistů a potěšit se krásným a dramatickým příběhem.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Já, Francois Villon

Union Hotel PraguePraha (1 625 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 742 metrů)

Residence TrafickPraha (1 785 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.6 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)