Přejít na stránky Ticketpro.cz

Rebelující dámy české hudby: Bára Hrzánová a Condurango

Adresa:

Praha 1, Mariánské náměstí 1

Termín: 19.4.2012

19duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfolk


Žánrově nezařaditelná hudba, ve které se mísí šanson s latinskými a – jak uvádí sama kapela – „budějovickými a proseckými“ rytmy.

Bára Hrzánová amp; Condurango

Žánrově nezařaditelná hudba, ve které se mísí šanson s latinskými a – jak uvádí sama kapela – „budějovickými a proseckými“ rytmy.

Condurango vzniklo na počátku 80. let jako studentská kapela. Na pražské DAMU se tehdy potkalo několik studentů herectví, mezi nimi Bára Hrzánová a Pavel Anděl, který se později prosadil jako moderátor televizního pořadu Noc s Andělem. Inspiroval je hlavně zvuk skupiny Nerez a latinskoamerické rytmy. Do jisté míry i Marsyas a moderní český folk vůbec. Současnou tvář kapely tvoří sestava z počátku 90. let. Vedle Báry Hrzánové (zpěv, percussion, trubka) ji tvoří Vladimír Kosík (zpěv, kytara, harmonika, percussion), Ivo Novák (kytara, zpěv) a Míla Šikola (violoncello). Od loňského roku doplňuje folkový repertoár i pár čísel bigbítové sekce s názvem Druhá máma. Kapelu posílili tři členové nastupující generace muzikantů. Čtrnáctiletý syn Báry Hrzánové Toník hraje na housle a basovou kytaru a jeho stejně starý kamarád Matyáš Mejzr se u bicích střídá se synem violoncellisty Janem Šikolou.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rebelující dámy...

ValentinskaPraha (52 metrů)

The Emblem HotelPraha (75 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (90 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (208 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (244 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (608 m)