Adventní gospely 2020 v Praze

Adventní gospely 2020 v Praze

Termín: 21.12.2020

21prosinec pondělí 19:30

Žánr: koncertyrockpopjazzsoutěžmuzikál


Tato oceňovaná gospelová skupina již okouzlila svými pěveckými výkony diváky po celém světě. Soubor sdružuje řadu talentů s jedinečnými hlasovými schopnostmi, což ve spojení s tradičními gospelovými prvky zaručuje dechberoucí podívanou a intenzivní zážitek z vystoupení, jehož poselstvím je šířit radost a sdílet lásku ke gospelové hudbě.

Vůdčí osobností souboru je Stella Jones, zpěvačka, jejíž žánrové zaměření kromě gospelu zasahuje ke stylům jazz, pop, funk a soul. Stella se narodila v Berlíně a již od mala byla obklopena hudbou a uměním jako takovým. V pěti letech dostala od svého otce, amerického jazzového trumpetisty Carmela Jonese, první klávesy a od té doby se intenzivně věnuje hudbě. Již v devíti letech skládala vlastní písně a začínala vytvářet audio knihy s vlastními malbami a komiksy. Tvořila také své vlastní loutky.  Poté, co se přestěhovala do Vídně, začala vystupovat v místních jazzových klubech.

V roce 1984 začala nahrávat a vystupovat v muzikálech. Mezi ty nejznámější jistě patří The Rocky Horror Picture Show. O osm let později se umístila na prvním místě rakouské hitparády s uskupením Powerpack. Poté reprezentovala Rakousko v soutěži Eurovision v Dublinu. Po této zkušenosti navázala spolupráci se známými umělci, jako např. Maceo Parkerem, The Duke Ellington Orchestra, Gloria Gaynor či Chaka Khan. V létě 2016 vystoupila v rámci série MTV Unplugged.

Nenechte si ujít výjimečný adventní zážitek!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Adventní gospely 2020 v...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (209 metrů)

ValentinskaPraha (280 metrů)

The Emblem HotelPraha (344 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (370 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (417 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (388 m)