Putování po projektech OPD: Do zázemí Pátého Áčka

Adresa:

Praha 6, Evropská

Termín: 10.3.2020 26.3.2020

10bře - 26bře celý den

Žánr: ostatní akce


Řídicí orgán Operačního programu Doprava Vás ve spolupráci s Eurocentrem Praha a Dopravním podnikem hlavního města Prahy zve na sérii exkurzí do zázemí metra A.

V rámci exkurzí budete mít možnost navštívit veřejnosti běžně nepřístupné prostory a nahlédnout tak do zákoutí linky A pražského metra. Společně projdeme celkem 4 stanice: Bořislavka, Nádraží Veleslavín, Petřiny a Nemocnice Motol. Můžete se těšit například na prohlídku pracoviště dispečera stanice, kde se dozvíte více o jeho práci. Ukážeme vám tajemství tzv. bubliny ve stanici Petřiny. Projedete se soupravou do obratu stanice a dozvíte se spoustu zajímavostí z výstavby prodloužení linky A.

Exkurze budou probíhat každé úterý a čtvrtek od 10. 3. do 26. 3. 2020 (10. 3., 12. 3., 17. 3., 19. 3., 24. 3., 26. 3.) se začátkem vždy od 15:00 u turniketů ve vestibulu stanice Bořislavka a budou trvat cca 2,5 hodiny. Akce je zdarma. Z kapacitních a bezpečnostní důvodů je nutné se na exkurzi předem registrovat vždy nejpozději do 23:55 hod. předcházejícího dne na https://dotaceeu.cz/cs/jak-ziskat-dotaci/akce/putovani/putovani-metro-(1). Důležitá upozornění • Každý účastník je povinen mít s sebou po celou dobu akce platný jízdní doklad. • Zákaz vstupu pod vlivem alkoholu a psychotropních látek! Zákaz kouření. • Po dobu exkurze nebude možné využít toalet! • Zákaz pořizování jakýchkoliv audiovizuálních záznamů ze zázemí metra. • V případě neuposlechnutí pokynů průvodce možnost vyloučení z exkurze. • Na akci není povolen vstup s kočárky či zvířaty. • Vstup možný od 15 let věku. • Pořadatel může v naléhavých případech akci zrušit, popřípadě může být návštěvníkům nabídnut náhradní termín. • V průběhu akce budou pořizovány fotografie či audiovizuální záznamy pro dokumentární a publicitní účely.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

23duben úterý 19:00

Čerstvé vtípečky v Myslíš? – Stand-up open mic

, Myslíš?, Skořepka 354/3, 110 00 Staré Město Ostatní

Ubytování v okolí akce Putování po projektech...

Villa St. TropezPraha (2.4 km)

The Golden Wheel HotelPraha (3.8 km)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.8 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (3.8 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (4.6 km)