Poctu Karlu Gottovi složí desítky jeho kolegů. Pořadatelé uvolnili další divácká místa na červnové koncerty v O2 areně

Účast přislíbili dvacetinásobná zlatá slavice Lucie Bílá, aktuální držitel Českého slavíka Marek Ztracený a také Monika Absolonová, Monika Bagárová, Václav Noid Bárta, Bára Basiková, Petr Bende, Ondřej Brzobohatý, Eva Burešová, Ilona Csáková, Dasha, Michal David, Kateřina Marie Fialová, Charlotte Ella Gottová, Gabriela Gunčíková, Petra Janů, Petr Kolář, Markéta Konvičková, Jan Kopečný, Richard Krajčo, Olga Lounová, Leona Machálková, Leoš Mareš, Štefan Margita, Tereza Mašková, Bohuš Matuš, Adam Mišík, Jitka Molavcová, Dara Rolins, Ondřej Ruml, Felix Slováček, Jan Smigmator, Jiří Suchý, Eva Urbanová, Josef Vágner, Hana Zagorová, Jitka Zelenková, Josef Zíma, 4 tenoři a 4Tet. Doprovodí je kapelník Pavel Větrovec a jeho Band a Epoque Orchestra. Speciálním hostem bude herečka Jiřina Bohdalová a večerem provede moderátor Libor Bouček.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Vyzrálý talent Moniky Bagárové mísí esenci genetického daru muzikantského klanu Bagárovců, jenž se na české hudební scéně angažuje po řadu generací, s bohatou praxí, které se jí dostalo již v raném dětství.
Ilona Csáková je česká popová zpěvačka, která svojí kariéru odstartovala v roce 1987 působením v kapele Laura a její tygři, ve které vydržela až do roku 1992. Poté se vydala na svoji úspěšnou sólovou dráhu.
Dasha patří mezi naše nejobsazovanější muzikálové zpěvačky a herečky. Je držitelkou ceny Thálie za rok 2010 a vystupuje jako sólistka Moondance Orchestra Martina Kumžáka. Podílí se na mnoha úspěšných hudebních projektech,...
Petra Janů, vlastním jménem Jana Petrů je česká popová zpěvačka a herečka. Od roku 1972 vystupovala v Semaforu. Od roku 1977 zpívala se skupinou Pro-rock, se kterou vydala své první album Motorest. V roce 1978 skončila ve Zlatém...
Petr Kolář je český popový a rockový zpěvák a zkušený muzikálový herec. Za roli Athose v muzikálu Tři mušketýři byl nominován na prestižní cenu Thalie.
Dara Rolins, vlastním jménem Darina Rolincová, rozená Gambošová, je slovenská zpěvačka.
Mladý talentovaný zpěvák a herec, syn rockové legendy Vladimíra Mišíka a držitel Českého slavíka 2013 v kategorii objev roku.
Hana Zagorová je jedna z největších hvězd české populární hudby, držitelka Diamantové desky Supraphonu. Hana Zagorová byla 16. dubna 2015 v rámci hudebních cen Anděl uvedena do síně slávy. Své první kroky směrem k...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pocta Karlu Gottovi 2021...

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)