Street Food Festival – jaro 2020

Street Food Festival – jaro 2020

Adresa:

Praha 7, Plynární 23

Termín: 19.4.2020

Žánr: festival gastronomie


Gratulujeme, právě nám gastrologické mapy vašeho znamení foodiaku ukázaly klíčovou událost vašeho roku 2020. Těšíme se na vás!

Neděle 19. dubna 2020 v 10:00 až 18:00

"Jaro se blížit. Ty cítit chuť a vůně, která tě v zimě nepotkat. Ty musíš dobře jíst a na kvalita se soustředit. Ty potřebovat jarní Street Food Festival jako sůl."

Street Food Festival se transformuje a rodí zároveň! Už toho pro streetfoodovou scénu hodně odmakal a je čas se posunout dál a pokračovat v týhle pouličnický jízdě na dalším levelu. Pomocí gastrálních sil, 4 elementů, mýtických jedlíků, domácích knedlíků a hrdinných kuchařů se vydává na novou cestu 4 festivalů za rok! V roce 2020 se tedy potkáme na jaře, v létě, na podzim a v zimě. O datech rozhodujeme výhradně podle postavení planet - ascendentů, descendentů a incidentů. Hvězd a hlavně… posvátné pánve a požehnaných plotýnek!

V neděli 19. dubna před klubem Cross začneme svěžím božím jarním velkým festivalem, kde oslavíme legendami opředenou kulinářskou plodnost a bujarý rozpuk kvalitního street foodu v Čechách aj na Moravě! Bohové gastrálního světa, spojte síly a chraňte nás před vším nedobrým a špatně vychuceným!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Street Food Festival –...

Výstaviště HolešovicePraha (897 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.6 km)

Vila LannaPraha (2.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 723 m)