Sanremo Junior CZ/SK 2020 Speciál

Sanremo Junior CZ/SK 2020 Speciál

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 4

Termín: 19.2.2020

19únor středa 18:00

Žánr: koncerty


Celkem 11 finalistů z České republiky a 3 ze Slovenské republiky postoupilo do finále dalšího ročníku dětské pěvecké soutěže Sanremo Junior CZ/SK.

Výběr probíhal v několika kolech a jak říkali členové poroty “Nebylo to vůbec jednoduché. Během několika dnů slyšeli mnoho velmi talentovaných dětí. Postoupit ale mohl opravdu jen omezený počet. Kdyby záleželo na nich, asi by jich postoupilo více… ” Ze tříkolového výběru před odbornou porotou nakonec do finále postoupilo celkem 14 finalistů - 10 nových talentů a 4 finalisté z minulých ročníků, kteří byli vybráni porotou v odděleném kole. Těchto 14 dětí čekají měsíce velkých příprav na finálový večer Sanremo Junior CZ/SK, který se uskuteční 19. února v pražském divadle Hybernia. Během večera vystoupí nejen se svou soutěžní písní, ale čekají je i další společné písně. Dále také vystoupí mnoho známých osobností. To vše za doprovodu Bon Art Pops Orchestra, který je složen výhradně z žen. Na finálovém večeru Sanremo Junior CZ/SK, se orchestr sejde v obsazení big bandu, doplněný dřevěnými dechovými nástroji, kompletními smyčci, rozšířenou rytmickou sekcí a bude hrát pod taktovkou jediného muže a tím je velmi zkušený a sympatický dirigent Martin Hybler.

Jednoho vítěze za Českou republiku a jednoho za Slovensko vybere během večera odborná porota složená z takových osobností jako je Helena Vondráčková, Miro Žbirka, Lenny, Jaroslav Svěcený, Ondřej Soukup, Lucie Šoralová, Janis Sidovský, Pavel Vítek, Martin Hrdinka, Miloslav Zýka, Michaela Dobrovolná, Štěpán Wolde, René Hnilička. Celým večerem, během kterého kromě finalistů vystoupí také např. Lenny, Miro Žbirka, Helena Vondráčková, Jaroslav Svěcený a další, bude provázet stejně jako v předchozích letech Jan Čenský. Sanremo Junior CZ se koná pod patronátem Italského kulturního institutu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sanremo Junior CZ/SK...

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (742 metrů)

ValentinskaPraha (864 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (67 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (571 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (931 m)