Královny popu 2020

Královny popu 2020

Adresa:

Praha 8, Křižíkova 10

Termín: 17.6.2020
Vstupné:

350 Kč - 1 490 Kč

Žánr: koncertypop rock film muzikál divadlo Karlín královny popu Praha


Jedna z nejúspěšnějších událostí historie české populární hudby oslaví 20. výročí jubilejním koncertem v pražském Hudebním divadle Karlín. Královny popu zazpívají 17. června své největší hity, písničky z filmů a muzikálů a složí hold králi českého popu, Karlu Gottovi.

Pozvání producenta Janise Sidovského přijaly Ewa Farná, Monika Absolonová, Ilona Csáková, Markéta Konvičková, Leona Machálková a Helena Vondráčková. Muzikálovým hostem bude držitelka ceny Thálie a vítězka soutěže Tvoje tvář má známý hlas Hana Holišová. Mezi Královny poprvé zavítá také pětinásobná zlatá slavice Naďa Urbánková s hitem Závidím a legendární zpívající herečka Jitka Molavcová, která letos oslaví kulaté jubileum. Zpěvačky v duetech a společných písních doprovodí Václav Noid Bárta a 4 Tenoři (Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo).

„Show je typická písněmi připravenými speciálně jen pro tuto příležitost. Jednou z nich bude slavný hit Karla Svobody Lásko má já stůňu. Vůbec poprvé jej zazpívá původní filmová interpretka Helena Vondráčková s Leonou Machálkovou, Monikou Absolonovou a Hanou Holišovou. Všechny přitom slavná píseň spojuje. Machálková proslavila její cover verzi, Absolonová hrála Elišku v Hudebním divadle Karlín a Holišová píseň zpívá v muzikálu Noc na Karlštejně přímo na stejnojmenném hradě,“ prozrazuje producent Janis Sidovský zajímavosti letošního programu.

Exkluzívní premiéry jsou připraveny také v bloku film a muzikál a v samotném závěru večera, který bude patřit hitům Karla Gotta.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

17duben středa 20:00

Lara Fabian 2024 v Praze

, Českomoravská 2345/17 Koncert

17duben středa 21:00

17duben středa 21:00

Ubytování v okolí akce Královny popu 2020

Tyn Yard ResidencePraha (1 233 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 244 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 434 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 003 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 240 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 059 m)