Konference Stavby z přírodních materiálů 2020

Konference Stavby z přírodních materiálů 2020

Adresa:

Praha 7, Na Maninách 1525/32a

Termín: 6.3.2020 8.3.2020
Vstupné:

od 500 Kč

6bře - 8bře celý den

Žánr: ostatní akcesetkánípřednáškykonference


Baobaby z.s. pořádá pro všechny příznivce přírodního stavitelství, ekologických stavebních materiálů, úsporných technologií a permakultury již 7. ročník konference „Stavby z přírodních materiálů 2020“, která se koná 6.-8. 3. 2020 v kulturním zázemí Domovina v Praze. Přednášky budou v češtině a angličtině, tlumočení je zabezpečeno.

Letošní ročník přináší zajímavý a různorodý program a setkání s místními (Tomáš Hajzler, Soňa Jonášová, Jitka Dostálová, Zuzana a Ján Matúšovi) i zahraničními odborníky (Oleksandr Dymnich, Jeffrey Hart, Moritz Reichert, Raphael Petit ) a dalších, od kterých se můžeme mnohé naučit. Od pátku do neděle naši řečníci postupně otevřou témata z oblasti architektury, využívání odpadu, přírodní izolace, zelených střech, vodního hospodářství, přírodních stavebních materiálů. Bude to víkend plný přednášek, diskuzí, setkání a sdílení s komunitou lidí kolem přírodního stavitelství.

Přijďte načerpat inspiraci a kontakty pro stavbu nebo rekonstrukci v přírodním duchu! Novinky z oboru, efektivní přístupy, vhodné techniky, nejlepší materiály, osobní příběhy a zkušenosti - to všechno vás čeká a nemine už v březnu. Kromě tradičních stavitelských témat jako je stavění ze slámy, hlíny nebo dřeva a bydlení v souladu s přírodou, konference otevře témata šetrného hospodaření s vodou, udržitelné technologie, zelené střechy, mikrobydlení, ekologie. Najdeme zde také tržiště výrobků a prezentaci firem a poradny. Konference každým rokem přináší jedinečnou příležitost vyslechnout si české i zahraniční odborníky na jednom místě a v duchu hesla “každý si najde to své” uspokojí odbornou i laickou veřejnost.

Kromě přednášek máme připravenou i jinou aktivnější formu zábavy. Večery budou patřit seznamování, sdílení, příběhům, hudbě a tanci. Odhlaste se na chvíli z online světa a přijďte se pobavit do skvělé společnosti. Vstupenky je možné zakoupit na jednotlivé dny i na celou konferenci.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Konference Stavby z...

Výstaviště HolešovicePraha (1 549 metrů)

Wellness Hotel STEPPraha (2.2 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.5 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 039 m)