Přejít na stránky Ticketpro.cz

Sasation Black 2012

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 19.5.2012
Vstupné:

viz. níže

19květen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertydance


Odpočítávání pro SASATION BLACK začalo……..3…………2…....…1….. ……TEĎ! 19. 5. 2012 v klubu Sasazu Prague se budou dít věci. V žilách vám krev rozproudí černá barva nejen oblečení, ale i hudby a magická atmosféra této unikátní akce. Ti nejpovolanější DJs vás provedou spirituální jízdou do jiné dimenze.

SASATION BLACK 2012

quot;Nalaď se na urban styl quot;
Sdílíme to, v čem jsme si podobní a oslavujeme to, v čem jsme unikátní.

Odpočítávání pro SASATION BLACK začalo……..3…………2…....…1….. ……TEĎ!

19. 5. 2012 v klubu Sasazu Prague se budou dít věci. V žilách vám krev rozproudí černá barva nejen oblečení, ale i hudby a magická atmosféra této unikátní akce. Ti nejpovolanější DJs vás provedou spirituální jízdou do jiné dimenze.

DJ METINO
Není překvapením, že tento top star DJ bude hrát na takové urban události jakou je Sasation Black. Získal si věhlas světového publika díky jeho remixům, které se zalíbili i superstar jako je Sean Paul, Gura a další. I proto si jej jako evropského support DJe vybraly hvězdy 50 Cent, Busta Rhymes, Three 6 Mafia, Pittbull, Akon a jiní. Jeho motto zní: “Párty se už rozjela….a ať se děje, co se děje….my to pořádně rozjedeme….a když říkám pořádně, tak myslím pořádně!!!“

DJ MAD SKILL
Tento šílenec a nadšenec působí jak na německé, tak na české scéně jako producent, DJ a remixer. Spolupracoval na projektech s Rytmusem, Darou Rolins, Nate Doggem, Mobb Deep a jinými. Patří určitě k těm nejpovolanějším, kteří to pěkně rozpálí a rozohní vás mistrovskou hudbou.

DJ BLACK JESUS
Rezidentní DJ a spoluzakladatel Sasation Black už několikrát dokázal, že je guru ve vytváření jedinečných DJ show. Kvůli jeho charismatu je to nejžádanější DJ v největších klubech v České republice i v zahraničí. Spolupracoval se jmény hvězdných formátů: Black Eye Peas, George Michael, Craig David, Xzibit, Macy Gray, atd. Jeho motto zní: “Nikdy nevěř DJovi, který neumí tancovat!”

DJ KAZ D
Alias MR SO SO NICE kombinuje jeho úžasný cit pro dobrou hudbu se skvělými schopnostmi za mixážním pultem, které dostanou celý klub do stavu….”Ooooooh Yeaaaaahhhh!!!” Tento DJ, působí hlavně v Praze, ale těší se dobrému jménu po celé Evropě, od Východu k Západu. Jeho styl je okořeněn africko- karibským původem a dodává do jeho setů tu jedinečnou energii. Jeho motto zní: “Nepřestanu, protože přestat nemůžu!”


♫ DJ MAD SKILLS
♫ DJ METINO
♫ DJ KAZ D
♫ DJ BLACK JESUS
♫ SEXY TANECNICE / SEXY DANCERS
♫ VJ MARTIN

► Nejlepší Taneční Skupina Ve Městě
► Akční Drinky Za Skvělé Ceny
► Welcome Drink
► Sexy Urban fashion Police
► Live Mc
► Special Dance show

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

23duben úterý 18:00

23duben úterý 19:00

23duben úterý 19:00

Na tahu

, Na Rejdišti 1 Koncert

Ubytování v okolí akce Sasation Black 2012

Výstaviště HolešovicePraha (1 240 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 997 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2 km)