Přejít na stránky Ticketpro.cz

Medeski, Martin

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 23.4.2012

23duben čtvrtek 01:00

Žánr: hiphopfestivaljazz


JAZZ DOCK MEETFACTORY UVÁDÍ: MEDESKI, MARTIN WOOD

V pondělí 23. dubna 2012 kultovní trio newyorské jambandové scény zahraje teprve podruhé v ČR. Naposledy to bylo v rámci festivalu UIOP v roce 2006, kdy koncert nadchl několik tisíc diváků na pražském Žofíně.

Skupina mezitím vydala několik dalších alb a definitivně se etablovala jako jeden z vůbec nejslavnějších vývozců groovu a neofunku z USA. Jejich hudba přitom není prvoplánově líbivá a je neuvěřitelné, kolik lidí mladšího a středního věku po celém světě zasáhla jejich kombinace hiphopových a dalších tanečních groovů s avantgardním jazzem. Neodmyslitelný zvuk vintage klávesových nástrojů Hammond, Wurlitzer, Moog, Clavinet nebo Mellotron Johna Medeskiho, basové figury Chrise Wooda a tranceový rytmus bicích Billy Martina tvoří dohromady nezaměnitelnou a originální tanečně-zvukovou koláž. Není zde mnoho dlouhých jazzových témat, ale spíše jakési fragmenty nebo střípky melodií, které se spontánně prolínají a zaznívají v neustále se měnícím magickém proudu hudby. To vše připomíná roztříštěnost a zároveň energii dnešní internetové doby a také New Yorku s jeho mixem všech možných kulturních vlivů, jež se v různých překvapivých souvislostech objevují také v hudbě MMW. Hypnotické účinky groovu tohoto tria vás jistě roztančí!

http://www.mmw.net/

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Medeski, Martin

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)