Festival Na hlavu

Festival Na hlavu

Adresa:

Praha 1, Mariánské náměstí 1

Termín: 6.2.2020 9.2.2020
Vstupné:

Velký sál 100 kč, Malý sál 80 kč

6úno - 9úno celý den

Žánr: festivalypsychologiepřednáškysemináře


Festival Na hlavu, oceněný Národní psychiatrickou cenou profesora Vladimíra Vondráčka pořádá přední české vědecko-klinické centrum v oblasti výzkumu duševního zdraví a onemocnění a neurověd – Národní ústav duševního zdraví. Festival si klade za cíl otevřít odborná témata úzce související s duševním zdravím či výzkumem mysli a mozku široké veřejnosti.

Prostřednictvím filmů doplněných přednáškami odborníků, semináři a dalším doprovodným programem přibližuje oblast psychologické a psychiatrické péče, spánku, sexuality, umění, drog, virtuální reality a mnoha jiného.

V tomto roce se uskuteční již 4. ročník festivalu, tentokrát zaměřený na duševní zdraví žen, zejm. ve spojitosti s obdobím těhotenství, porodu a mateřství.

 Program bude probíhat ve 2 lokacích: kromě již tradičního prostoru Městské knihovny v Praze (6. - 9. 2. 2020)  bude možné ve dnech 8. a 9. února navštívit holešovické Studio Hrdinů, které nabídne nové formy programu na téma duševního zdraví (divadlo, komponovaný podvečer klasické hudby, či vystoupení improvizační skupiny).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

7čer - 8čercelý den

Festival Habrovka 2024

, na zahradě u kostela sv. Františka z Assisi Festival

Ubytování v okolí akce Festival Na hlavu

ValentinskaPraha (52 metrů)

The Emblem HotelPraha (75 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (90 metrů)