Ricardo Ribeiro - Respeitosa Mente – ZRUŠENO

Ricardo Ribeiro - Respeitosa Mente – ZRUŠENO

Adresa:

Praha 2, Karlovo náměstí 23

Termín: 10.6.2020

10červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyjazzhudba koncertyJazz Meets World


Ricardo Ribeiro se narodil v Lisabonu. Když mu bylo 12 let, debutoval jako zpěvák u místního sdružení. Od 15 let pravidelně zpíval ve „fado domech“, kde trávil večery s těmi, které považoval za své velké mistry. Byl to například Fernando Mauricio a Adelino dos Santos.

Nejnovější album, které vyšlo 26. dubna 2019 nese titul "Respeitosa Mente" a vystupují na něm po jeho boku kytarsta João Paulo Esteves da Silva a perkusista Jarrod Cagwin

Jarrod Cagwin, perkusista skupiny libanonského hráče na oud Rabih Abou-Khalila, který se podílel též v roce 2008 na albu "Em Portugues. Dále spolupracoval s hudebníky jako jsou např. Joachim Kühn, Michel Godard, Gabriele Mirabassi, Luciano Biondini, Ricardo Ribeiro, Dusko Goykovich, Kudsi Erguner, Jean-Luc Fillion, Ferenç Snetberger, Dave Bargeron, Antonio Hart, Howard Levy a Dave Samuels.

João Paulo Esteves da Silva, pianista v Portugalsku je známý jako skladatel a aranžér spolupracující s umělci jako jsou Pedro Ayres Magalhães, Cristina Branco, Vitorino und Sérgio Godinho. Jeho hlavním zájmem je však jazz. Má vlastní trio s kontrabasistou Zé Eduardo a bubeníkem José Martinsem, Spolupracoval s hudebníky jako John Stubblefield, Graham Haynes, Hamid Drake, Frank Colon, Claudio Puntin, Steffen Schorn, Michael Riessler, Jean-Luc Fillon a Peter Epstein a v duu se zpěvačkou Paula Oliveira.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ricardo Ribeiro -...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (283 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (806 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 026 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (678 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (467 m)