Andy Reiben - obrazy v oblacích

Adresa:

Praha 4, Na Strži

Termín: 1.1.2012 31.12.2012

1led - 31pro celý den

Žánr: výstavymalbaobrazy


V nejvyšší budově v České republice, kterou je City Tower v Praze na Pankráci představuje ve výšce více jak 100 metrů nad zemí své obrazy výtvarník Andy Reiben. K výstavě v oblacích nad Prahou přizval ještě další umělce z portfolia Buyfeel.

Mezinárodní portfolio uměleckých děl Buyfeel (www.buyfeel.eu) zde již několik let kurátorsky zabezpečuje jednu z nejzajímavějších firemních galerií v České republice a to kanceláře pražského ředitelství společnosti AWD.

Společně s Andy Reibenem se na této expozici obrazů a soch podílí ještě dalších sedm umělců, které spojuje spolupráce s portfoliem Buyfeel a to konkrétně Michal Landa, Jirka Houska, Barbora Sto, Jan Bohuš, Filip Dvorský, Tomáš Honz a Kydrivs Lipof.

Na tomto místě s nejlepším výhledem na Prahu by asi člověk obrazy nehledal a není to vlastně jediné neobvyklé místo na kterém jsou nyní Reibenovi obrazy k vidění. S dalšími kolegy vystavuje například ve foyer karlínského kancelářského centra Corso 2a. nebo třeba mezi rychlými auty v showroomu Brněnského Renocar BMW M.

„Jsem rád, že arts manažeři portfolia Buyfeel hledají podobná neobvyklá místa, aby tak na současné české umění upozornili a přivedli jej k lidem“ říká Andy Reiben a zároveň dodává: „je to vzdor aktuálnímu trendu, kdy galerie určené k vystavování děl navštěvuje čím dál méně lidí.“

Je pravdou, že firemní nebo také jinak korporátní galerie je sice přístupná výhradně klientům dané firmy, ale je-li to společnost realizující ve svých interiérech desítky či stovky obchodních jednání každý den, pak se dostane obrazům skutečně velké pozornosti.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

14čer - 31procelý den

Andy Warhol

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

14kvě - 15kvěcelý den

1dub - 31procelý den

Alfons Mucha

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

Ubytování v okolí akce Andy Reiben - obrazy v...

VIPliving HouseboatPraha (2.5 km)

Villa Seven HillsPraha (2.8 km)

Union Hotel PraguePraha (2.9 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (4.6 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (3.4 km)