Strom splněných přání - darujte radost dětem z dětského domova

Strom splněných přání - darujte radost dětem z dětského domova

Adresa:

Praha 2, Vinohradská 151

Termín: 1.12.2019 24.12.2019
Vstupné:

zdarma

1pro - 24pro celý den

Žánr: ostatní akce


Také v letošním roce budou moci kluci a holky ze žateckého dětského domova umístit svá přáníčka na vánočním stromě v obchodním centru Atrium Flora. Díky Stromu splněných přání můžete od 1. prosince potěšit některé z 87 dětí a udělat při nákupech radost nejen svým blízkým, ale i dětem bez skutečného domova. Vánoční atmosféra je plná štědrosti a darů.

Strom splněných přání bude v obchodním centru umístěn od 1. do 24. prosince. Všechny děti se těší na Vánoce a ty žatecké o nic méně. Díky Stromu splněných přání máte jedinečnou šanci být jejich anonymním Ježíškem. Děti na vánoční strom v Atriu Flora umisťují svá vánoční přání, jejichž splnění by jim udělalo radost. V žateckém dětském domově je 87 dětí, které jsou vděčné za každý dar. Darujte dětem radost, kterou jim jejich vlastní rodiče dát nemohou, a potěšte tak ty, kteří to upřímně ocení.

Žatecké děti si pod stromeček přejí nejrůznější dárky, od těch nejzákladnějších, jako je obuv či oblečení, přes hračky nebo školní batohy, kterých by se jim normálně nedostalo. Volba dárku, jejž se rozhodnete darovat, je čistě na vás. Staňte se jedním z těch, kdo darují opravdovou radost. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Strom splněných...

Sportovní centrum OlšankaPraha (484 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (740 metrů)

Residence TrafickPraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (749 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 784 m)