X Star

X Star

Adresa:

Praha 1, Malostranské náměstí 21

Termín: 4.1.2020

Žánr: koncertyrockdance


XSTAR je zpěvák, kytarista, textař a úspěšný podnikatel v jedné osobě. 

Pochází z české rodiny diplomatů, a tak v mládí hodně cestoval. Vyrůstal v Kanadě a během studií na střední škole se s rodinou přestěhoval do Nizozemí. Tamtéž nahrál ve svých 15-ti letech své první písničky a s kamarádem z Nového Zélandu založil školní kapelu. Po maturitě se rozhodli z Holandska pro další krok a vyrazili na turné, v jehož rámci bylo zahrnuto i 6 zastávek v ČR. Shodou okolností se rodina XSTARa přestěhovala zase zpátky do Čech a zpěvák začal studovat VŠE v Praze. 

Při návštěvě Brna se seznámil a propojil s hudebním mágem Igorem Prušou. S Igorem dodnes figuruje v rockové formaci Nantokanaru, která vyhrála v roce 2008 Jack Daniel's Music Contest. Součástí výhry bylo nahrávání singlu ve studiu The Tracking Room v americkém Nashvillu. V tom samém roce vydala kapela cd "He Who Dances With Swans", které bylo na serveru musiczone zvoleno debutovým albem roku. 

V listopadu 2011 vydal svou první sólovou desku ve spolupráci s Andreasem, Dannie, Igorem Prušou, Luďkem Stavinohou a řadou dalších autorů a muzikantů.

Momentálně připravuje s Borisem Carloffem své druhé studiové album a vystupuje živě s Lukášem Chromkem (kytara - Airfare), Janem Hrbkem (basa) a Tomášem Pialou (bicí).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce X Star

The Golden Wheel HotelPraha (423 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (824 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (852 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (400 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (426 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (838 m)