David Kraus a Gipsy Brothers

David Kraus a Gipsy Brothers

Adresa:

Praha 1, Staroměstské náměstí

Termín: 18.11.2019 22.11.2019
Vstupné:

žádné

18lis - 22lis celý den

Žánr: ostatní akcetaneční


Živá taneční hudba a dobré drinky jsou nerozluční kamarádi, stejně jako v posledních letech zpěvák David Kraus a romská kapela Gipsy Brothers. Že jim to spolu skvěle hraje dokazuje jejich plný koncertní kalendář i to, že pánové v téhle sestavě otevřou 18. listopadu v baru Black Angel’s  barovou událost roku, Schweppes Cocktail Week.

„Je to nejtanečnější projekt, v jakém jsem kdy byl, tahle hraní jsou pro mě vždy velký zážitek. Ve vlastní kapele si jedu svoje, muzikanti mě doprovází, všechno je podle mě. Ale v případě Gipsy Brothers jsem jeden z nich. Dokonce zpívám v romštině a mám radost, že mě kluci upřímně chválí,“  říká David Kraus o hudební skupině, kterou před dvěma lety založil se svými přáteli, legendami romské hudby.

Známý zpěvák má ostatně na romské muzikanty pro jejich přístup k hudbě a cítění celoživotní slabost. Jak jiskří společné umění a temperament Davida Krause & Gipsy Brothers už mohli slyšet návštěvníci mnoha festivalů i letošního českého vystoupení věhlasných Kool & The Gang, kterým kapela předskakovala. Vy se jejich nespoutanou energií můžete nechat roztančit v pondělí  18. listopadu v pražském baru Black Angel’s, kde zahájí Schweppes Cocktail Week.

Týden špičkové mixologie, hostujících zahraničních barmanů a speciálních drinků potrvá v  Black Angel’s Baru do 24. listopadu a jsou na něj zváni všichni milovníci kvalitních koktejlů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce David Kraus a Gipsy...

The Emblem HotelPraha (154 metrů)

ValentinskaPraha (260 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (264 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (48 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (552 m)