Stříbrné vánoční dny – veletrh dárků a dekorací

Stříbrné vánoční dny – veletrh dárků a dekorací

Adresa:

Praha 9, Beranových 667

Termín: 12.12.2019 15.12.2019
Vstupné:

30–60 Kč

12pro - 15pro celý den

Žánr: výstavyvánocetrhyadvent


Veletrh dárků, dekorací a spotřebního zboží STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY vdechne sváteční atmosféru výstavnímu areálu PVA EXPO PRAHA už pojedenácté. Ve dnech 12. až 15. prosince 2019 nabídne návštěvníkům inspiraci na nákup vánočních dárků a zábavu pro celou rodinu. V bohatém doprovodném programu letos vystoupí i italská legenda Drupi v duetu se zpěvákem Davidem Mattiolim.

Oblíbený veletrh STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY návštěvníkům nabídne expozici se 400 stánky a více jak 10 000 tipy na originální nadílku pod stromeček. Zavítejte na největší předvánoční prodejní akci a seznamte se s produkty tradičních českých výrobních firem, ale i s nezávislou autorskou sekcí.

Sváteční atmosféru veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY dokreslí bohatý doprovodný program. Ve čtvrtek čeká návštěvníky řada vystoupení pěveckých a tanečních souborů, v pátek pak program s dětmi z dětských domovů pod záštitou sdružení CHARITA DĚTEM.

V rámci programu nazvaného DEJME ŠANCI DĚTEM (pořádá CHARITA DĚTEM) vystoupí mnoho známých tváří. Menší děti pobaví Václav Upír Krejčí, větší nadchne ohnivá show Petra Dragona Kozáka, ale celou rodinu zaručeně roztančí italská legenda Drupi & Davide Mattioli s největšími hity a novými duety obou zpěváků. Odpolednem návštěvníky provede Anife Ismet Hassan Vyskočilová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Stříbrné vánoční...

Wellness Hotel STEPPraha (3.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)