Štědrý večer slečny Zuzanky

Štědrý večer slečny Zuzanky

Termín: 1.12.2019

1prosinec pátek 11:00

Žánr: divadlodětské


PONOŘTE SE SPOLU S NÁMI NAPLNO DO VÁNOČNÍ NÁLADY.

Slečna Susette, či  – jak si raději říká  – Zuzanka, je bytost se srdcem plným lásky, ale také duše osamělá. Je zvyklá trávit svůj čas mezi čtyřmi stěnami krásného bytu, který ji spolu s velkým dědictvím odkázala bohatá příbuzná, tu a tam navštívit své sousedy a potěšit jejich malé děti. Někteří ji litují, někteří se ušklíbnou nad životem staré panny, ale Zuzanka si plní každý den svými malými radostmi. A mezi ty největší patří obdarovávání ostatních. Dnes je navíc den slavnostní, Štědrý večer, a pro osamělou slečnu tak začíná tajemný čas plný dobrodružství…

Ponořte se spolu s námi naplno do vánoční nálady a zpříjemněte si Advent tímto poetickým literárně-hudebním pásmem, vycházejícím ze stejnojmenné povídky rakouské spisovatelky s českými kořeny Marie von Ebner-Eschenbach. I díky próze této oceňované autorky konce 19. století si znovu připomeneme sílu svátků z nejkrásnějších a jejich skutečné kouzlo.

Uvěřit v něj můžete spolu se Zdenou Hadrbolcovou a malými členy Dismanova rozhlasového dětského souboru v režii Viktorie Čermákové.  

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Štědrý večer slečny...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (600 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (845 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (869 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (749 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (422 m)