Mezipatra – Praha

Mezipatra – Praha

Adresa:

LIVE stream

Termín: 5.11.2020 12.11.2020
Vstupné:

80 Kč

5lis - 12lis celý den

Žánr: festival film praha queer lgbt podzim kino live stream online


Queer filmový festival Mezipatra na včerejší premiéře znělky odhalil letošní program, který se kompletně přesouvá do ON-LINE. Festival začne 5. listopadu a potrvá až do 21. listopadu. Celý filmový program bude ke zhlédnutí na platformě aerovod.cz a budou si ho tak moci vychutnat divačky a diváci ze všech koutů Česka!

- 21. ročník Queer filmového festivalu se ponese v tématu „Zotavení” a proběhne online.
- Zahajovacím snímkem bude německé coming-of-age drama Nic ve zlým (Futur Drei). Součástí hlavní soutěže jsou nově i dokumenty.
- Mezi další očekávané snímky z této sekce patří brazilské erotické drama Hic (Vento Seco), francouzský dokument Děvčátko (Petite fille) nebo lesbická lovestory z argentinského předměstí Jedna z tisíce (Las mi y una).

Mezipatra každoročně navštíví kolem 10 000 divaček a diváků v pražských, brněnských a regionálních kinech. Vzhledem k současné epidemiologické situaci ale poprvé proběhne celý festival pouze online. Všechny filmy budou dostupné od 5. do 21. listopadu na stránce Aerovod.cz. Cena za zhlédnutí jednoho snímku bude 80 Kč. Připraveny jsou ale i výhodné balíčky.

Mezipatra letos uvedou v hlavní soutěži celkem 11 celovečerních snímků, mezi kterými jsou nově zařazeny i vybrané dokumentární filmy. Proběhne i tradiční zahájení a zakončení festivalu, letos formou živého streamingu na platformě Moje kino LIVE.

Kompletní program ročníku najdete už teď na webu Mezipatra.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mezipatra – Praha

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (620 metrů)

ValentinskaPraha (659 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (752 metrů)