Groove Dock - Jazz to Dance

Groove Dock - Jazz to Dance

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 16.11.2019
Vstupné:

Do 22:30 zdarma!

16listopad sobota 22:00

Žánr: koncertyjazz


Mix afro-kubánských rytmů s funkovými beaty a tropickými melodiemi vás čeká během další taneční noci v Jazz Docku. Představí se zakládající člen souboru Cabaret Mañana – DJ Pocoloco, dále pak rezident Groove Docku Mr. Ultrafino a na perkuse Miloš Vacík.

DJ Pocoloco – Pocoloco je součástí DJského kolektivu Cabaret Mañana. Své sety koncipuje co nejpestřeji s důrazem na neotřelé rytmické a taneční skladby. Míchá v nich afro-kubánské rytmy s funkovými beaty a tropickými melodiemi. Desky si vozí i ze svých cest po zemích jako Kuba či Kolumbie.

Mr. Ultrafino – spolutvůrce pražské jazz/funkové DJské scény, DJ Rádia 1 a rezident pravidelných klubových akcí zaměřených na funk, soul a jazz. Spoluzakladatel a rezident jediné české klubové noci orientované na taneční jazz, která si v Jazz Docku již vybudovala pověst jedné z nejlepších akcí svého druhu v Evropě.

Miloš Vacík – hudebník, perkusista, skladatel, lektor a výtvarník. Kapelník skupiny Tam-Tam Orchestra a Tam-Tam Batucada, spoluzakladatel Slunečního orchestru a člen mezinárodního projektu Slet bubeníků. Vydal třináct autorských alb, spolupracuje s orchestry, skupinami a předními osobnostmi české hudební scény.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Groove Dock - Jazz to...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)