Společnosti Active Radio a.s. a Comic-Con Prague s.r.o. ve spolupráci s rádiem Evropa 2 přivezou poprvé do Prahy celosvětově nejslavnější festival popkultury Comic-Con. Návštěvníci budou mít jedinečnou možnost potkat tolik herců, komiksových výtvarníků a dalších umělců na jednom místě jako nikdy dříve u nás. Comic-Con Prague proběhne v termínu 7.– 9. února 2020 v pražském O₂ universu.

Festival se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a horor. Návštěvníci Comic-Con Prague 2020 se mohou těšit nejen na setkání s filmovými herci a dalšími umělci, ale i promítání, besedy, workshopy, soutěže, výstavy, koncerty a také na cosplay, hraní video her, virtuální realitu atd.

Tři dny pestré zábavy se zajímavými domácími i zahraničními hosty se odehrají na ploše více než 12 000 m2 multifunkčního kongresového centra O₂ universum.

Hlavní hvězdou bude známý britský spisovatel Ben Aaronovitch, který se prosadil jako televizní scenárista pro proslulý anglický seriál Doctor Who či space operu Jupiter Moon.

Z českých spisovatelů a spisovatelek sci-fi, fantasy a hororu svoji účast již potvrdili Miroslav Žamboch či František Kotleta. Dorazí také Vilma Kadlečková, Petra Neomillnerová, Karolína Francová, Kristýna Sněgoňová, Jan Kotouč či Jiří Walker Procházka.

Na festivalu popkultury samozřejmě nesmí chybět ani tvorba komiksových malířů a ilustrátorů. Mezi umělce, kteří navštíví Comic-Con Prague, patří Brian Azzarello, John McCrea, Rafa Garres, Alvaro Martínez, Marco Turini, Vlastislav Toman, Petr Kopl, Jonáš Ledecký a mnoho dalších. Zatímco komiksový program v pátek bude převážně se zahraničními hosty, sobotní a nedělní program se rozšiřuje i o domácí hosty.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Comic-Con Prague 2020

Wellness Hotel STEPPraha (692 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.5 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.9 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.9 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3 km)