ČRo Jazz Fest

ČRo Jazz Fest

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 13.11.2019
Vstupné:

Na sezení 550 Kč, na stání 250 Kč.

13listopad středa 19:00

Žánr: festivaljazzelektro


Český rozhlas již tradičně pořádá ve spolupráci s Jazz Dockem podzimní jednodenní festival, který je nahráván a bude následně odvysílán v rímci EBU. V rámci večera vystoupí tři skvělé kapely.

Donny McCaslin – ‘Blow’ project (groove jazz – electro): Slavný americký saxofonista Donny McCaslin se po šesti letech vrací do Jazz Docku a přiváží opět kapelu složenou z velkých hvězd současné newyorské scény. Již dlouho před jeho zásadním účinkováním na posledním albu Blackstar Davida Bowieho byl široce uznáván jako jeden z nejkreativnějších saxofonistů na mezinárodní jazzové scéně. Vyvinul experimentální směsici improvizace, elektroniky a groovů, která mu přináší velkou pozornost hudebních fanoušků i mimo jazzovou komunitu.

MalletQ (CZ) (fusion): Skupina MalletQ má svoji hudbu postavenou převážně na vlastní tvorbě. Je to první kapela na naší scéně, která používá jako sólový nástroj midi vibrafon a tím má svůj specifický zvuk.

Luboš Soukup International Quartet feat. David Dorůžka (CZ/SK/DK) (contemporary jazz): Kapela působí na evropské jazzové scéně od roku 2011. V Jazz Docku uslyšíte Soukupův kvartet s předními českými hudebníky – pianistou Vítem Křišťanem, basistou Rastislavem Uhríkem a dánským bubeníkem Mortenem Haesumem. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce ČRo Jazz Fest

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)