Veletrh For Gastro & Hotel

Veletrh For Gastro & Hotel

Adresa:

Praha 9, Beranových 667

Termín: 10.10.2019 13.10.2019
Vstupné:

150

10říj - 13říj celý den

Žánr: výstavy


Mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie

Ve dnech 10. až 13. října 2019 se už podeváté na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech představí mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Jeho letošní program bude opravdu pestrý. Čeká vás přehlídka špičkových firem z oboru, pro profesionály odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL, burza práce, prestižní kuchařské soutěže, vína z různých koutů světa i workshopy s přehlídkou toho nejlepšího kulinářského umění a delikátní ochutnávky. 

Budeme tu pro vás od čtvrtka do soboty od 10 do 18 hodin a v neděli od 10 od 17 hodin.

Na co se můžete například těšit?

OCHUTNEJTE WINE ZONE & TAPAS

V rámci doprovodného programu bude na veletrhu probíhat přehlídka mezinárodních vinařství – WINE ZONE & TAPAS. Akce proběhne ve dnech 11.–13. 10. 2019. Celý projekt WINEZONE.CZ je založen na spolupráci hlavně menších a středních vinařství, vinoték a pohostinských zařízení u nás i v zahraničí. Pravidelným pořádáním degustací vína a vzdělávacího systému je budován vztah k vínu a jeho kultuře u koncového zákazníka. Cílem vzniku klubové základny je podpořit trh s vinařskou turistikou. 

KOREJSKÝ GASTRO SVĚT

Tradiční jídla, vybrané potraviny i tamní delikátní nápoje – chuť Korejské republiky rozvibruje vaše chuťové buňky ve dnech 10.–13. října 2019. 

V Korejském gastro světě, který bude představen v Hale 2D, bude korejský potravinový obchod PAN ASIA a korejská tradiční likérová společnost LEEGANGJU prodávat a představovat korejské potraviny a korejské tradiční nápoje a koktejly po dobu čtyř dnů.

Čtyři nejznámější korejské restaurace v Praze představí výrazné korejské kuchyně každé restaurace – KIMCHI Restaurace (Čt), Bab;rýže (Pá), Pocha (So) a Kuře:dak (Ne).

Také připravujeme kurzy vaření korejského jídla pro ty, kteří se zajímají o korejské a zdravé jídlo. Tyto kurzy budou probíhat během celých 4 dní.

V případě zájmu se k nám připojte a zúčastněte se!

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Veletrh For Gastro &...

Wellness Hotel STEPPraha (3.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)