Racing & Classic Expo 2019

Racing & Classic Expo 2019

Adresa:

Praha 9, Beranových 667

Termín: 8.11.2019 10.11.2019
Vstupné:

250

8lis - 10lis celý den

Žánr: výstavydesignsoutěž


Další ročník výstavy Racing Expo opět nabídne průřez českým motorsportem té nejvyšší kategorie. Mistři volantů a řídítek vystaví nejen špičkovou závodní techniku, ale v mnoha případech jsou také účastníky diskuzí, podpisových akcí a dalšího doprovodného programu. Tam patří také bohatý akční program na venkovní ploše, kde budou ukázky jízd na motokárách, buggynách, motocyklech a další technice.

Uvnitř se konají soutěže na profesionálních simulátorech a dojde k předání cen významným osobnostem českého motorsportu. Široké zastoupení bude mít také historická závodní technika. Neméně zajímavá bude unikátní výstava historických vozidel Classic Expo. Na akci se sejde přes 150 exponátů a vytvoří krásnou atmosféru pro bohatý doprovodný program. Značkové kluby i spolky historických vozidel prezentují svou činnost, představí vozidla svých členů i různé motoristické akce, které pořádají. Významnými body výstavy jsou letošní kulatá výročí několika značek a věhlasných modelů automobilů. Některé z nich budete moci nejen sledovat, ale v případě zájmu si je také zakoupit.

Odborná porota pořadatele vybere a ocení nejzajímavější a nejhezčí vozidla na výstavě v rámci soutěže Concours d‘Elegance. Proběhne také výstava výtvarného umění na téma motorismu a automobilového designu pod názvem Cars Art Design. Zpestřením programu je dražba historického vozidla pod vedením zkušených „dražitelů“. K příjemnému posezení ve stylové kavárně v podobě automobilu Citroën HY a Volkswagen Transporter budou promítány různé motoristické filmy. Skvělou atmosféru výstavy doplní v sobotu a v neděli ještě živá hudba, hrající po celé dny k poslechu a příjemné náladě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Racing & Classic Expo...

Wellness Hotel STEPPraha (3.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)