Tarzan

Tarzan

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 4

Termín: 4.10.2019
Vstupné:

490 Kč - 990 Kč

4říjen čtvrtek 14:00

Žánr: divadlotarzan divadlo muzikál disney


Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Pořadatel, agentura Hybernia a.s., nás informoval o zrušení akce Tarzan - světový muzikál s hity Phila Collinse plánované na 22.11.2020 a 12.12. 2020 v Divadle Hybernia v Praze. Vstupné se vrací v místě zakoupení vstupenek. Požadavek na vrácení vstupného je třeba uplatnit nejpozději 31.12.2020.

Nový muzikál, který vás vezme na nezapomenutelnou cestu džunglí. Slavný příběh mladého muže, který hledá své kořeny a najde lásku svého života. Jeden z nejslavnějších dobrodružných a milostných románů světa a jeden z nejúspěšnějších světových muzikálů v Divadle Hybernia!

Muzikál TARZAN se světovými hity Phila Collinse, který byl za skladbu You will be in my heart nominován na cenu Grammy a píseň získala Zlatý globus a Oscara. Muzikál vznikl pro filmové studio Walt Disney a pro Theatrical Broductions na Broadwayi v New Yorku. Dále byl úspěšně uváděn na dalších scénách v Anglii, Německu, Nizozemsku, USA, Švédsku…Tarzan je nejzpracovávanější knižní, televizní a filmovou postavou. Režisér Libor Vaculík se po mnoha úspěšných muzikálech zaměří na broadwayskou špičku. Scénograf Petr Hloušek promění Divadlo Hybernia v džungli, atmosféru kostýmně podpoří Roman Šolc a za pomoci choreograficko-akrobatického tandemu Ivany Hannichové a Jana Kohouta se v jedinečné a specifické řeči muzikálu ocitne divák uprostřed skutečné džungle. Dirigentem třináctičlenného orchestru bude Libor Kapras.

Vstupenky možné zakoupit přímo na pokladně Divadla Hybernia nebo přes obchodní oddělení na telefonních číslech 605 108 326, 703 670 760 nebo emailu: vstupenky@hyber­nia.eu, pokladna@hyber­nia.eu. Více informací o muzikálu: http://www.muzikaltarzan.cz/ PREMIÉRA – Divadlo Hybernia 4. října 2019

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tarzan

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (742 metrů)

ValentinskaPraha (864 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (67 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (571 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (931 m)