Unexpected Jeans

Unexpected Jeans

Adresa:

Praha 9, Chlumecká 765/6

Termín: 4.10.2019 28.10.2019
Vstupné:

zdarma

4říj - 28říj celý den

Žánr: výstavymóda výstava džíny historie praha zdarma podzimní výstavy


Vraťte se v čase a vydejte se po stopách historie módního fenoménu džín. Výstava Džínová revoluce aneb Jak se z montérek stala nesmrtelná móda vás provede světem denimu od jeho industriálních počátků až do současnosti. Na džínovou vlnu se přijďte naladit od 4. do 28. října do Centra Černý Most.

Součástí výstavy jsou také tematické víkendové workshopy, na kterých si můžete zkusit například výrobu retro šperků z „céček“, vyfotit se na ikonické traverze nad Manhattanem, změřit své síly při jízdě na divokém býkovi nebo proměnit své staré džíny v nové. 

5.-6. 10. Výroba devadesátkových šperků z „céček“
12.-13. 10. Manhattan jako na dlani
19.-20. 10. Western Rodeo
26.-27. 10. Džínová proměna 
*Všechny víkendové akce probíhají vždy od 10 do 18 hodin v Centru Černý Most. 

Pokud si půjdete vybrat nový džínový kousek, nechte si poradit od profesionální stylistky Báry Havlíkové.* Představí vám ty nejnovější trendy, doporučí střih pro vaši postavu a poradí, jak vytvořit stylový podzimní outfit. Navíc od 17. do 20. října můžete v Centru Černý Most u vybraných prodejců nakoupit výhodněji díky slevové knížce. Slevovou knížku seženete od 4. 10. na www.centrumcernymost.cz nebo v tištěné podobě na Informacích Centra Černý Most. 
*Nákupy se stylistkou je možné rezervovat na concierge@centrumcernymost.cz. Podmínkou bezplatné služby stylistky je nákup v obchodech Centra Černý Most v minimální hodnotě 2 000 Kč. 

Po celou dobu trvání výstavy bude probíhat dobročinný sběr oděvů z džínoviny. Z těch se pak stanou stylové upcyklované doplňky značky K.BANA. Výtěžek z jejich prodeje podpoří projekt 2. Šance, který prostřednictvím pravidelných lekcí jógy pomáhá klientkám z Psychiatrické nemonice v Praze v Bohnicích. Kurzy jsou vedeny lektorkami z nadace Yoga HELP. Oblečení můžete odevzdat kdykoliv v Centru Černý Most v prostorách Central Plaza. 
A navíc, dárek pro členy věrnostního programu za nákup nad 1.500 Kč. Platí pro nákupy uskutečněné během říjnových víkendů. Účtenky lze sčítat. Dárek je možné vyzvednout u věrnostního pultu na Central Plaze mezi 10:00–18:00. Platí do vyčerpání zásob.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Unexpected Jeans

Wellness Hotel STEPPraha (7.1 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (9.4 km)

Top Hotel PrahaPraha (9.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (9.9 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (11.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (9.3 km)