Florbalová neděle na Děkance. Klokani proti Chodovu, ženy proti Vítkovicím

Adresa:

Praha 4, Děkanská Vinice I 987 / 5

Termín: 22.9.2019
Vstupné:

Dospělí - 50 kč, dítě do 15 let - 30 kč

22září neděle 14:00

Žánr: sportflorbal


Dvě nejvyšší domácí soutěže se vrací domů na Děkanku. Florbalová neděle nabídne dvě velmi atraktivní bitvy. Ženy se utkají s aktuálními mistryněmi v repríze loňského čtvrtfinále a muže čeká derby s chodovskými rivaly.

Domácí hala Bohemians po letní pauze a zahájení sezóny Open Air utkáním na Štvanici opět zažije atmosféru elitních soutěží mužů a žen a rozhodně bude na co koukat.

Klokani po úvodním vítězství 8:4 nad Black Angels budou chtít zabojovat také o tři body v utkání s Chodovem. Toho ostatně porazili ve čtvrtfinálové bitvě i na prestižním turnaji Czech Open, kdy rozhodovala až nájezdová loterie. A pokud by svou úspěšnou letní přípravu potvrdili v jednom z tradičních pražských derby, tak by se fanoušci zelenobílých rozhodně nezlobili.

Těžká bitva čeká i na naše ženy. Ty se představí v utkání s úvodním hvizdem ve 14:00, a to proti mistrovským Vítkovicím. I klokanky ovšem v loňském čtvrtfinále dokázaly, že proti Vítkovicím umí zahrát vyrovnanou partii a věřme, že tahle bude vítězná.

Pro fanoušky je připraven doprovodný program, občerstvení a samozřejmě i novinka, a to vratné kelímky s motivem Bohemians.

Vstupné na utkání činí 50,-Kč pro dospělé a 30,- Kč pro děti do 15 let.

FLORBALOVÁ NEDĚLE – 22.9.2019, SH Děkanka

14:00 – FbŠ Bohemians vs. 1. SC Vítkovice – Extraliga žen

17:00 – FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov – Superliga florbalu

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce