Den seniorů - Praha 3

Den seniorů - Praha 3

Adresa:

Praha 3, různá místa

Termín: 30.9.2019 4.10.2019
Vstupné:

zdarma

30zář - 4říj celý den

Žánr: ostatní akcesenioři film sport soutěže tanec zdarma


Mezinárodní den seniorů, který spadá na 1. října, oslaví Praha 3 několikadenním programem, který přinese sport, tanec, film nebo soutěž v luštění křížovek. V týdnu od 30. září do 4. října se koná řada aktivit určených pro seniory z Trojky.

V pondělí 30. září se v kongresovém sále Žižkovské věže koná soutěž Luštíme s Prahou 3. Zúčastnit se můžou jednotlivci i týmy, na které čeká řada odměn. Nutné je se pouze registrovat v Informačním centru Praha 3 v Milešovská 1 do 24. září. Soutěž bude doprovázet drobné pohoštění, vítěz bude náležitě odměněn a na ostatní čeká sladké překvapení.

V Kongresovém sále Olšanka se o den později koná Taneční odpoledne. Začátek je naplánován na 14 hodinu a tentokrát čeká na tanečníky soutěž v rytmu valčíku, waltzu nebo foxtrotu.

Tentýž den se v Klubu Remedium od 13 hodin koná křest divadelního kalendáře a výstava obrazů ARTE dílen.

Do swingových melodií zavede posluchače kapela Shadde Yadda se zpěvačkou Danou Šimíčkovou ve středu 2. října v Atriu na Žižkově od 10 hodin.

Vrcholem týdne seniorů je sportovní den na náměstí Jiřího z Poděbrad. Je připravena řada disciplín, kde si účastníci můžou vyzkoušet simulovanou střelbu od TJ Zora, Nordic Walking, nechat si změřit tlak, tuk, cukr nebo tep nebo zkusit workshopy od Sdílny generací. Den zakončí písně v podání Lovesong Orchestra.

Milovníci filmů můžou zavítat do kina Aero, kde se zdarma promítají 30. září film Ženy v běhu od 10 hodin a 4. října od 11 hodin snímek Teroristka s Ivou Janžurovou v hlavní roli.

Plakát

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den seniorů - Praha 3

Sportovní centrum OlšankaPraha (963 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 446 metrů)

Wellness Hotel STEPPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 455 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (3.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 618 m)