Cestovatelský festival Kolem světa na Letišti Praha

Cestovatelský festival Kolem světa na Letišti Praha

Adresa:

Praha 6, Aviatická 1 - Letiště Václava Havla Praha

Termín: 27.9.2019
Vstupné:

zdarma (nutná rezervace)

27září pátek 10:00

Žánr: cestování festival zdarma prahapřednášky


Letiště Praha se připojuje ke Světovému dni cestovního ruchu a právě v tento den, 27. září, se přímo na letišti uskuteční festival Kolem světa. Na návštěvníky festivalu čeká bohatý program s několika přednáškami od známých cestovatelů či ochutnávky zahraničních kuchyní.

Vstup na festival je zdarma po předchozí rezervaci přes webové stránky www.prg.aero/kolem-sveta, kde je uveden také kompletní program festivalu.

Program, který se nachází ve třech sálech, bude opravdu bohatý. V prvním sále se mohou návštěvníci Festivalu kolem světa zúčastnit přednášek od známých cestovatelů. Vystoupí zde Petr Jan Juračka, který bude vyprávět o své cestě za želvami do Indonésie, Matouš Vinš, který posluchače provede národními parky v Keni, nebo manželé Wolfovi, kteří se podělí o své zkušenosti s cestováním s dětmi. V dalším diskuzním sále pak influencerka a ambassadorka Letitě Praha Veronika Šubrtová probere se svým hosty z řad bloggerů a instagramerů propojení cestovního ruchu se sociálními sítěmi. Debaty se dotknou zejména toho, jak sociální sítě mění cestovní ruch a v jakých případech je dobré influencery pro tuto oblast využívat. V posledním sále bude možnost ochutnat pochoutky z Armenie, Gruzie či Mexika, dát si pravou vietnamskou kávu nebo se podívat na mini cooking show letištní Restaurace Praha. V rámci festivalu proběhne také soutěž o 2 letenky na ostrov Svatý Martin s leteckou společností Air France - KLM. Vstup na festival je zdarma, je ale potřeba se registrovat na stránkách www.prg.aero/kolem-sveta, kde je zveřejněný i kompletní program festivalu. Po vyplnění formuláře přijde zájemcům e-mailové potvrzení registrace se vstupenkou na festival.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cestovatelský festival...

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (3.8 km)

Villa St. TropezPraha (4.5 km)

Volcano Spa HotelPraha (8.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (9.8 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (9.8 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (10.5 km)