Model Young Package 2019 Awards Ceremony

Model Young Package 2019 Awards Ceremony

Termín: 23.9.2019

23září pondělí 19:00

Žánr: ostatní akcedesignsoutěž


Designéři na téma „Zážitek z rozbalování“ - mezinárodní soutěž obalového designu Model Young Package odhalí výsledky 23. 9. v CAMPu 

Letošní 24. ročník unikátní mezinárodní soutěže obalového designu Model Young Package přinesl atraktivní téma Unboxing Experience neboli Zážitek z rozbalování. Návrhů přišlo do organizace Czechdesign 666 a putovaly z 66 zemí světa. Ty nejlepší budou představeny už 23. září v Centru architektury a městského plánování v Praze. 

Mezinárodní soutěž obalového designu pro designéry i studenty organizuje Czechdesign pro společnost Model Obaly, a.s. Soutěž je největší svého typu na světě a dává účastníkům jedinečnou možnost porovnat své návrhy v mezinárodní konkurenci. Na výherce tento rok čekají odměny v celkové výši 6 200 EUR. 

Letošní ročník soutěže vyzval designéry k zamyšlení se nad propojením obalu, funkce, ekologie a zážitku z rozbalování. Jak si s tématem soutěžící poradili, přišli s vizionářským přístupem nebo s neotřelým a hravým designem? To vše hodnotila porota složená z významných odborníků oboru v čele s Janem Činčerou, nejuznávanějším obalovým designérem v ČR.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Model Young Package 2019...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (506 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (910 metrů)

Royal Court HotelPraha (910 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (991 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (572 m)